“Ai vointa de fier si o minte de elefant” sau cum suna un anunt misto de HR din industrie

De cele mai multe ori, companiile din industria noastra de comunicare scumpa si draga sunt complet neinspirate cand vine vorba de ademenit “catindati” de valoare pentru organigrama lor in curs de completare. Iata insa ca sunt si companii care stiu exact ce cauta si mai stiu si sa exprime foarte plastic ce vor pe deasupra.

De exemplu, o companie de top ce activeaza in sfera email marketingului te cauta pentru a te angaja daca si numai daca, citez:

– ai o vointa de fier si o minte de elefant – pentru ca vei invata multe lucruri noi si te vor astepta multe provocari
– te descurci cu termenele limita si poti sa identifici cu rapiditate mai multe solutii dintre care sa o alegi pe cea mai buna
– iti place sa lucrezi in echipa dar in acelasi timp poti sa duci un proiect la bun sfarsit si singur/a.
– ai experienta in marketing si/sau comunicarea online
– jonglezi cu instrumentele de marketing online dar in special stii sa le eficeintizezi
– cunosti modalitati statistice de analiza si modelare a datelor
– poti sa coordonezi o echipa si sa comunici eficient cu oameni creativi
Dar mai ales daca esti pasionat/a, obsedat/a de calitate, atent/a la detalii, meticulos/meticuloasa si iti place sa lucrezi cu cifre (ca sa rezisti la noi).
Daca ai citit despre email marketing, targetare, segmentare si optimizarea campaniilor si ti-a placut ce ai citit insa vrei sa citesti si sa inveti si mai mult, te asteptam la un interviu.
Nu e un job care incepe la 9 si se termina la 6 cu o ora pauza de masa; deadline-urile sunt un must, deci uneori e de lucru si after hours.

Asa ca va rog, stiti ce aveti de facut la doru at marketeer punct ro.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. Simona said,

  8 noiembrie 2012 @ 3:33 pm

  “minte de elefant” nu te duce cu gandul la nimic, “memorie de elefant” insa, da. Daca-i sa ne folosim de expresii uzuale, poate mergea mai bine “vointa de fier si minte brici” pupici.

 2. haivas said,

  20 noiembrie 2012 @ 3:14 pm

  Cu ultimul paragraf nu pot fi de acord decât in cazuri disperate si poate în cazurile self employed. Din aceste cauze se ajunge la situatii in care la masa oamenii nu stiu/pot sa vorbeasca decat despre teme de servici. E complet nenatural.

 3. Doru Panaitescu said,

  21 noiembrie 2012 @ 9:52 am

  De ce crei ca un self -employed nu ar esi el dreptul la viata? Cu asta chiar nu sunt de acord. Personal nu pot intelege de ce antreprenorii romani nu isi fac si ei un bun obicei de a bubui usa la ora 5-6 pm, stand pana la 12 noaptea si muncind ca apucatii.

 4. haivas said,

  22 noiembrie 2012 @ 3:42 pm

  Cred ca raspunderea/motivatia sunt de alta natura in cazul self-employed. Dar, da, au si ei dreptul la viata si ar trebui sa se organizeze in asa fel incat sa-si poata exercita acest drept. Nu e usor, dar daca nu poti face asta, se pierde o buna parte din farmecul self-employed.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu