Azi lucrez la dispensarul din Vizureni (sau o noua editie #Construim)

Nup, nu m-am facut infirmier, nici macar calificarea asta nu o am azi :). Azi muncesc in calitate de voluntar/salahor, pentru ca Fundatia Habitat for Humanity m-a invitat si in acest an sa iau parte la Bigbuild. Daca in 2011 am paticipat cu placere, in 2012nu am putut ajunge, nefiind in tara (memento Balcaniada 2012), asa ca anul acesta m-am invrednicit si am venit sa ajut. Nu singur, ci alaturi de alti bloggeri care s-au oferit sa dea niste banuti si o mana de ajutor.

resizeDSC07791_1600x1069

Impreuna cu Ionut Oprea, Monita Tarta, Ioana Oncioiu, Alin Pandaru, Alex Tunaru, Lucian Marin, Andreea Stan, Andrei Cismaru, Cezar Vasile etc am inceput de dimineata cu vopsit, dat cu smirghel etc. Aici am reusit sa ii surprind o clipa stand locului, la pauza de masa 😀

resizeDSC07788_1600x1069

De aceasta data Bibuild s-a ocupat de nevoile unei comunitati sarace: refacerea dispensarului, toaletelor din scoala din sat si unui parc de joaca pentru copiii din comunitate se inalta repede sub ochii multumiti ai satenilor, si ei ajutand cum pot la acest efort comun.

resizeDSC07785_1600x1069

Si pe langa voluntarii romani participa si 50 de voluntari ce vin an de an din Irlanda de Nord sa ajute. Nu in ultimul rand, sponsori precum Lafarge sau Lindab ajuta cu bani, materiale sau oameni care vin sa puna mana la treaba. Faceti cu nostinta cu Claire si Briana, care s-au oferit sa zambeasca frumos pentru aceasta cauza:

resizeDSC07793_1600x1069

E o experienta mai mult decat interesanta sa lucrezi pe un santier plin de oameni (mi-a luat cateva minute bune numai sa imi sterg vopseaua de pe fata) si, pe masura ce faci si vezi lucruri finalizate chiar de mana ta, te incearca o mare satisfactie. Pana deseara voi munci “pe rupte”, asa ca legatura in studio, promit sa revin si cu alte fotografii cat de repede.

PS Daca intrati pe site-ul oficial veti vedea in direct cum decurg operatiule pe santier. Adica aici, restul detaliilor pe canalul oficial Twitter.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu