Bursa HR: Agenție prietenă în căutarea unui Digital Media Specialist

O agenție prietenă m-a rugat să public un anunț de angajare interesant. Oamenii se grăbesc nițel, pentru că postul e fain și, dacă vă încumetați să trimiteți cv-ul, veți intra direct în pâine că avți treabă. Totuși, ne asigură cei ce au înființat acest nou post, e o pâine frumoasă și plină de provocări și satisfacții. Astfel că, împreună cu agenția cu pricina, suntem în căutarea unui…

Digital Media Specialist [Cod DMSRMN]

Așadar, cităm din descrierea postului:

“Agentie de comunicare integrată, cu departament de digital, cauta Digital Media Specialist. Jobul presupune planning media, implementare campanii si raportare (pe Facebook si Google Ads).
Campaniile sunt axate pe awareness, branding si lead generation.

Experienta: 1-2 ani.”.

Postul este pentru Bucuresti, full time.

Stiți ce aveți de făcut la doru at marketeer punct ro, precizand în subiectul emailului:
[BursaHR][x ani experiență în Digital Media Planning][Cod DMSRMN]

CV-urile trimise fără sintaxa [Bursa HR][…][…] de mai sus din subiect, fără precizarea postului sau cele care vizează toate posturile din această categorie nu vor fi luate in considerare. Bafta la interviu!

Așa cum am promis clientilor mei, îmi rezerv dreptul de a face o minimă triere a CV-urilor primite, așa ca nu abuzați de bunătatea mea, trimițând CV-ul la fiecare anunț nou (dacă nu vă solicit eu în mod expres acest lucru). De asemenea, nu încercați să mă trageți de limbă privind identitatea angajatorului. Mulțumesc anticipat pentru înțelegere și pentru respectarea timpului meu dedicat procesării acestor aplicații!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu