Bursa HR: Căutăm Social Media Manager

O agenție prietenă m-a rugat să public un anunț de angajare interesant. Oamenii se grăbesc nițel, pentru că postul e fain și, dacă vă încumetați să trimiteți cv-ul, veți intra direct în pâine că avți treabă. Totuși, ne asigură cei ce au înființat acest nou post, e o pâine frumoasă și plină de provocări și satisfacții. Astfel că, împreună cu agenția cu pricina, suntem în căutarea unui…

Social Media Manager [Cod SMMGNSC]

Așadar, cităm din descrierea postului:

Căutăm un creator de povești digitale, bun “ascultător” de comunități virtuale, prieten cu performanța, curios și cu atitudine de “Sky is the limit” când vine vorba de proiecte cool în Social Media. Dacă te-am descris pe tine și vrei să lucrezi alături de clienți cu idei “big”, dă-ne un semn. Potrivirea ar fi perfectă dacă ai peste 2 ani experiență în domeniu și crezi că ți-ar sta bine în poziția de Social Media Manager.”

Postul este pentru Bucuresti, full time.

Stiți ce aveți de făcut la doru at marketeer punct ro, precizand în subiectul emailului:
[BursaHR][x ani experiență în Social Media Management][Cod SMMGNSC]

CV-urile trimise fara sintaxa [Bursa HR][…][…] de mai sus din subiect, fara precizarea postului sau cele care vizeaza toate posturile de mai sus nu vor fi luate in considerare. Bafta la interviu!

Așa cum am promis clientilor mei, îmi rezerv dreptul de a face o minimă triere a CV-urilor primite, așa ca nu abuzați de bunătatea mea, trimițând CV-ul la fiecare anunț nou (dacă nu vă solicit eu în mod expres acest lucru). De asemenea, nu încercați să mă trageți de limbă privind identitatea angajatorului. Mulțumesc anticipat pentru înțelegere și pentru respectarea timpului meu dedicat procesării acestor aplicații!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu