Bursa HR: Alte doua agentii isi cauta oameni buni pentru departamentele de Social Media si Digital Media Planning

Se pare ca Social Media castiga teren nu numai in consumul circadian al utilizatorilor de Internet, ci si in oragnigramele agentiilor. Alte doua agentii prietene isi cauta oameni buni pentru departamentele lor de Social Media si nu numai (vedeti mai jos exact despre ce este vorba).

Nu intru in amanunte despre fisa postului pentru ca nu am. Aceste doua agentii vor oameni pe baza de recomandare, pentru ca, asa cum mi-au spus la telefon, sunt satui de CV-uri de secretare si foste dansatoare si promoterite. Au nevoie de oameni buni, care sa stie deja un minim de Social Media si sa intre in paine din prima zi. Daca ii cunosc sau ii recomand eu e un avantaj, sa nu mai stea sa trieze. Asa ca…

…am trei posturi disponibile:

1. Social Media Executive (Cod SMEAPCH)

Pozitia este de junior/inceput, dar este necesara un minim de cunostinte in Social media si gestionarea conturilor de Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Pinterest, Tumblr etc. Atentie, minim de cunostinte nu inseamna sa ai cont pe Facebook. Va rog, nu ma faceti sa va recomand si sa ma faceti de ocara.

2. Social Media Specialist (Cod SMSNZC)

Idem ca mai sus, doar ca este o pozitie mai rasarita decat junior. Aproape de middle. Aici experienta anterioara pe un post similar este obligatorie (fie in agentie, fie direct la client). Accepta si freelanceri cu experienta similara. Cunoasterea pietei de IT constituie un avantaj.

3. Digital Media Planner (Cod DMPNZC)

Aceasta pozitie este tot de specialist, deci experienta anterioara relevanta este obligatorie. Sunt acceptati si oameni buni de la client sau furnizor. Cunoasterea pietei de IT constituie un avantaj.

Stiti ce aveti de facut la doru at marketeer punct ro, precizand in subiectul emilului [BursaHR][Cod …-vezimaisus-][experienta de x ani in domeniul y]. CV-urile trimise fara precizarea postului sau cele care vizeaza toate posturile de mai sus nu vor fi luate in considerare.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu