Bursa HR: Am de dat un grafician exceptional

Nu glumesc. Am pe mana un portofoliu impresionant la vederea caruia orice Art Director isi va dori un asemenea om in agentie. Omul este un artist al Photoshopului si Corelului, are in el o migala de invidiat, are ochi, are idei, are mana.

In viata de zi cu zi repara la motocicleta sa cu care spera sa ajunga candva in Maroc, Tibet sau Tara de Foc (spirit liber :)). Pana atunci insa isi canalizeaza energia pe machete de pliante, afise sau layouturi web. O sa va arat doar cateva lucrari facute de el (pentru mine, ce-i drept) cu care m-a impresionat.

In primul rand sigla Wildescapes, desenata pentru afacerea mea si a lui Mircea Panaitescu cu teambuildinguri outdoor, o afacere pornita din pasiune si din oportunitatea de a exploata o nisa “salbatica”, insuficient acoperita de marile companii de training axate preponderent pe instruire indoor:

sigla logo wildescapes mica

De unde au derivat toate materialele necesare in munca de zi cu zi, de la carti de vizita, machete pentru decorare masini, tricouri personalizate, steaguri pentru utilizare in outdoor sau acest roll-up vertical, utilizat pentru semnalizarea diverselor probe din teren:

rollup martor 1200px wildescapes we

Si ultima sa lucrare, cea mai recenta, din care va arat doar coperta (si din care probabil veti banui ce o sa anunt eu in curand):

coperta noua web

Deci cum ziceam, omul are mana. Asa ca nu mai stati pe ganduri, daca aveti nevoie de un grafician bun.

IMPORTANT: poate lucra si in regim freelance, si in regim fulltime. Tot ce pretinde omul este un salariu rezonabil si seriozitate.

Stiti ce aveti de facut la doru at marketeer punct ro.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu