Bursa HR: Două posturi interesante în industria comunicării

Dragii mei, sfârșitul lunii februarie vine cu două oportunități interesante (pe lângă ziua de 29 care e bonus că 2016 este an bisect :D). Am două posturi specializate, unul de planner TV intr-o agenție mare și unul de designer web la un publisher digital mare. Așadar:

Planner TV [Cod PTADPG]

Agentie de media din top 10 angajeaza mediaplanner TV. Pozitia este middle, dar am vorbit cu fata de la HR si acceptă și juniori cu experienta în mediaplanning care vor sa crească.

Designer Web [Cod PTADPG]

Citez:

„Daca ai minim 1-2 ani de experienta la un job similar (exclus freelancing), esti organizat, stii sa lucrezi in Illustrator/Corel pentru DTP si Photoshop pentru online (concepte de campanii publicitare digitale) si esti cat de cat fluent in HTML/CSS hai sa ne cunoastem!”

–––

Stiți ce aveți de făcut la doru at marketeer punct ro, precizand in subiectul emailului [BursaHR][Cod …..][experienta de x ani in domeniul y]. CV-urile trimise fara sintaxa [Bursa HR][…][…] de mai sus din subiect, fara precizarea postului sau cele care vizeaza toate posturile de mai sus nu vor fi luate in considerare. Bafta la interviu!

Asa cum am promis clientilor mei, imi rezerv dreptul de a face o minima triere a CV-urilor primite. Multumesc anticipat pentru intelegere si pentru respectarea timpului meu dedicat procesarii acestor aplicatii!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

 1. Alin said,

  24 februarie 2016 @ 4:57 pm

  A se intelege ca freelancerul nu mai poate intra in sistem odata ce l-a parasit? Desi si-a asumat sa isi plateasca singur taxe la stat, la sanatate si sa se descurce cu un venit (foarte) fluctuant, tot prost vazut este in tara asta. Concluzie: stati la locurile voastre de munca, tovarasi!

  Iar voi, fraierii de „freelanceri”, daca nu va gasiti timp de un an de lucru si totusi ati supravietuit cumva, din banii mamiticii, ai prietenei si vanzandu-va geaca de piele, nu disperati: ce e mai rau abia acum incepe.

 2. doru said,

  26 februarie 2016 @ 1:47 pm

  Salut, Alin! Acest articol a fost scris pentru cei care iși cauta un loc de munca. Dacă ai chef de injurat sistemul, îți recomand bloguri mai tolerante la așa ceva.
  Si eu sunt freelancer din 2007 dar nu ma plang că nu sunt primit înapoi in campul muncii normate, la stăpân. Ba dimpotrivă, chiar mă enervau tentativele unora de la HR.
  Acum, după niște ani, doar mă amuză.

  Asadar, se poate și fără sa ne smiorcăim. Baftă multă și ție!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu