Bursa HR – Wanted: Marketing Specialist

Începem luna iubirii pe blog cu un anunț interesant pentru specialiștii în marketing online ce cochetează cu ideea de a lucra „la client”.

Marketing Specialist [Cod MSVRCT]

Așadar, cităm din descrierea postului:

Agentie de turism online, cu departament de marketing intern (PM, suport, art si performance), cauta Marketing Specialist cu 5 ani de experienta. Jobul presupune planning și implementare campanii de brand si performance, raportare, relatii cu agențiile, parteneriate. Se caută un coordonator și problem solver cu initiativă, cu engleza nivel avansat.
Postul este pentru Bucuresti, full time, hybrid (office + work from home).
Experienta: 5 ani, ideal agentie de publicitate sau PR
”.

Stiți ce aveți de făcut la doru at marketeer punct ro, precizand în subiectul emailului:
[BursaHR][5 ani experiență în Marketing online][Cod MSVRCT]

CV-urile trimise fără sintaxa [Bursa HR][…][…] de mai sus din subiect, fără precizarea postului sau cele care vizează toate posturile din această categorie nu vor fi luate in considerare. Bafta la interviu!

Așa cum am promis clientilor mei, îmi rezerv dreptul de a face o minimă triere a CV-urilor primite, așa ca nu abuzați de bunătatea mea, trimițând CV-ul la fiecare anunț nou (dacă nu vă solicit eu în mod expres acest lucru). De asemenea, nu încercați să mă trageți de limbă privind identitatea angajatorului. Mulțumesc anticipat pentru înțelegere și pentru respectarea timpului meu dedicat procesării acestor aplicații!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu