Campania Redescopera Romania, premiata la Berlin pentru cea mai buna strategie europeana

Dac anu ma credeti puteti sa vedeti aici negru pe alb. O campanie romaneasca, in care mai multe branduri romanesti au conlucrat impreuna pentru un impact social puternic, apreciat de juriu in cadrul prestigiosului festival de comunicare digitala de la Berlin.

Nu ar mai fi prea multe de spus, premiul asta spune totul, iar eu profit de ocazie sa ii felicit pe Ana Bulgar si pe Bobby Voicu, alaturi de echipa de la Ileo (Anca Bundaru, Mugur Patrascu si toti ceilalti din spatele pupitrului, care  nu au fost atat de evidenti dar care au muncit mult la acest proiect) care au facut posibil aceasta campanie. Daca mai puneti la socoteala ca pe langa munca a fost si distractie, Redescopera Romania este „a campaign of choice”, cum ar spune englezul.

Ultima etapa din acest frumos proiect are loc la sfarsitul acestei luni, iar eu abia astept sa suprind ceilalti participanti cu niste surprize asa, de final de campanie.

Felicitari inca o data Anei, lui Bobby si echipei Ileo si sunt mandru, tare mandru ca am pus si eu umarul la aceasta campanie, cum m-am priceput.

Detalii despre aceasta distinctie si pe blogul Ileo.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu