Concurs: castiga o invitatie la cursul de publicitate online de saptamana viitoare

Dap, 2011 continua cu doua noi editii ale trainingului de publicitate online, dar hai sa dam si o invitatie prin concurs. Ce aveti de facut? Nimic mai simplu:

Recomandati printr-un email cursul de publicitate online de saptamana viitoare (sau cel din februarie 2011) unui cunoscut din bransa/industrie/departament/firma etc si ma puneti si pe mine in BCC (blind carbon copy au mai toate editoarele de posta, inclusiv versiunile webmail). O sa va rog doar sa nu abuzati de rabdarea cercului vostru de cunostinte. Cred in relevanta, asa ca as prefera sa trimiteti emailul cu pricina doar celor care chiar ar avea nevoie de o instruire in publicitate online.

Iar daca acestia vor participa la curs si vor mentiona cursul vostru, primesc automat reducere 10%, mai mult, pot si ei trimite mai departe si au sansa de a castiga invitatia.

Data limita este 24 ianuarie 2011 ora 16.00, iar castigatorul (sau castigatoarea) va fi ales prin tragere la sorti.

Feel free to email / tweet / blog / post on Facebook this info.

[Later edit] Castigatoarea concursului este Diana Danciu. Felicitari!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

 1. Tweets that mention Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Concurs: castiga o invitatie la cursul de publicitate online de saptamana viitoare -- Topsy.com said,

  19 ianuarie 2011 @ 2:48 pm

  […] This post was mentioned on Twitter by Sorin Tudor and others. Sorin Tudor said: RT: @dorupanaitescu: primele mele cursuri din 2011, anuntate impreuna cu concursul de rigoare (pls RT) http://bit.ly/h8agRr […]

 2. gopo said,

  21 ianuarie 2011 @ 1:36 pm

  sal

  doru, vreau sa ma vad cu tine ;

  cred ca o sa particip si eu la cursul tau, dar mai intai poate imi explici ce tema abordezi

  astept vesti

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu