Cateva calde, estivale, de azi

Nu am foarte mult timp saptamana asta sa va povestesc ce mai fac, dar se cuvine sa va atrag atentia asupra catorva lucruri estivale, de interes (plecare in delta spre Padurea Letea, eveniment cu mancare indiana traditionala, oferta de revizie aer conditionat la masina, teambuilding cu bloggeri in Clisura Dunarii, rute ocolitoare Valea Prahovei):

1. S-a deschis sezonul la Padurea Letea. Glumesc, puteti merge acolo oricand, dar Campo Euro Club (da, cei cu #undeorfipelicanii) au sarit cu o oferta pe masura: 449 ron de persoana pentru un weekend cu tot programul asigurat de ei (cazare, masa, transport etc) – oferta valabila pentru grup de la 4 persoane in sus. Daca mergeti de duminica pana joi, pretul este cu 40 ron mai mic. De bifat vara asta, zau! [imi palce ca in oferta sunt si detalii despre bacul de la Nufarul, respectiv programul pasagerului Navrom. GG, Ana Stocklosa!]

2. Stiu ca sunt si blogger (teoretic) si organizator de evenimente outdoor de tip teambuilding, dar nu am reusit sa ma sincronizez cu musiu Chinezu, care si-a strans ortaci si face teambuilding cu bloggerii in Cazanele Dunarii, la motelul Continental de langa Clisura (Gura Vaii). Urmariti-i pe hashtag cum se dau in caiace de la Aventuria (si sper sa nu se opreasca doar la dat in caiace, Clisura este un loc extrem de generos pentru astfel de ispravi).

3. Vara, cald, daca nu va merge aerul conditionat nu e de gluma, mai ales daca aveti masina inchisa la culoare. Autozone are acum o tripla oferta de verificare de vara, inclusiv a instalatiei de aer conditionat, incepand de la 70 ron, basca 30% reducere la inspectia periodica ITP. Si aveti si wireless in receptie, stiu ca pentru multi cititori de-ai mei conteaza sa aiba Internet in timpii morti de la stomatolog, vulcanizare sau service.

4. Vara, cald, dar gandul imi sta tot la mancare exotica. Restaurantul The Harbour are o serie de evenimente de seara dedicata bucatariilor lumii. Maine, 25 iulie, bucataria indiana este scoasa la inaintare. Detalii la dansii pe Facebook. Si nu uitati ca va gateste un chef indian autentic, Krishna Bohat de la Red Angus Steakhouse. Vinurile sunt prezentate de pretinul Cezar Ioan de la Vinul.ro.

5. [Shameless self promo]: Ca tot se discuta aprins despre utilitatea tronsonului de autostrada A3 dintre Barcanesti si Stefanestii de Sus. Am pus pe o lista alte sase cai ocolitoare ale segmentului de drum Sinaia – Comarnic. Doua sunt de offroad, dar aveti si alte patru pentru masini normale. Gasiti aici rutele care ocolesc Valea Prahovei.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. markus said,

    26 iulie 2012 @ 6:53 am

    oh lol, dar ce citit esti [mesaj moderat pentru limbaj licentios]

  2. Doru Panaitescu said,

    26 iulie 2012 @ 7:08 am

    Salut Markus, nu tolerez astfel de exprimari.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu