Cateva stiri scurte de mai, cu bataie in iunie

Azi am avut ceva timp sa stau pe Internet sa ma documentez pentru un proiect despre care veti auzi in curand. Si cum pe Internet mouse-ul fuge abitir si la altele decat cele care dor sau frig, va pun la dispozitie cateva linkuri pentru lectura de dupaamiaza (asta presupunand ca v-ati intors din Vama si ati dat gata cele 250 de emailuri ramase necitite de vineri de la pranz cand ati ridicat ancora).

Fosta mea colega de la Initiative, Raluca Mateescu, ajunsa sefa de departament digital la MEC Interaction, sustine ca piata creste, dar nu asa de tare ca in 2011. O lectura utila.

Luna aceasta, mai precis pana in data de 48 ale lunii, mai aveti posibilitatea de  a depune studii de caz care sa castige la IAB Mixx Awards, iar gala va avea loc pe 17 mai. Detalii.

[UPDATE] Saptamana viitaore are loc si gala GPeC, in perioada 8-9 mai 2012. Detalii despre Gala.

[UPDATE] A doua zi, pe 10 mai, are loc Mobile Marketing Conference. Puteti castiga chiar si o invitatie gratuita pe blogul lui Dan Virtopeanu.

Tot luna aceasta are loc RoNewMedia, un festival de 3 zile cu pretentii europene, dupa cum zice Dragos Stanca, artizanul acestei editii “independente”. Detalii.

Si pe final de luna trebuie sa va pregatiti pentru Marketing 3.0, care are loc pe 1 iunie 2012. Am mai povestit despre asta aici, iar aici va ziceam cum puteti obtine 10% reducere la bilete, care nu-s ieftine, dar va dau acces la ultima strigare in materie de marketing prin valori, orchestrata de insusi Philip Kotler.

Si tot luna asta am doua editii deschise ale cursurilor de publicitate online. Unul intensiv, unul pentru avansati (absolventii editiei intensive). Detalii.

Pentru iunie avem Online Business Forum de la Brasov, in data de 8 iunie 2012. Detalii.

Tot in iunie, pe 5-6 iunie, dar la Bucuresti, avem SEM Days, prima conferinta de SEO si SEM de la Bucuresti. Detalii.

Bonus: am gasit pe Refresh.ro un studiu de caz foarte misto de advergaming (CU REZULTATE) despre Manager SRL. Detalii.

Revin si cu alte ponturi utile.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

3 Comments »

 1. Ioana said,

  3 mai 2012 @ 2:42 pm

  Pana in data de 8 ale lunii se fac inscrierile la IAB MIXX Awards Romania 🙂

 2. Doru Panaitescu said,

  3 mai 2012 @ 3:56 pm

  am modificat, multumesc de info!

 3. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Castiga o invitatie la Email Marketing Academy, singurul training de email marketing din Romania said,

  7 mai 2012 @ 1:00 pm

  […] business, chiar daca nu am lasat coclaurii deoparte. Dupa vestile bune legate de Marketing 3.0 si alte evenimente din piata, iata ca am o noua oportunitate pentru […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu