Cine pleaca cu Allroadul la joaca?

O sa vedem impreuna luni, 17 august. PIA Romania invita toti participantii la concurs la o terasa draguta, la ora 19.00, pentru a asista in direct la tragerea la sorti si evident pentru a vorbi mai multe despre masini.

Masina care a ajuns din Bucuresti in Delta Dunarii in 2 ore si 40 de minute*  poate sa va duca si pe voi undeva frumos intr-un weekend. Sau mai bine zis voi pe ea. Va asteptam asadar luni seara la Memento (zona Floreasca, aveti harta zonei pe pagina in care duce linkul).

Intre timp nu uitati de regulamentul campaniei (cu retweeturile de rigoare) astfel incat sa ne faceti tragerea la sorti cat mai grea :).

* – drumul a fost efectuat noaptea, cu respectarea tuturor regulilor de circulatie referitoare la viteza legala admisa pe diversele tronsoane de drum 🙂

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

7 Comments »

 1. baryca said,

  11 august 2009 @ 4:43 pm

  Concursul este valabil doar pentru cei din Bucuresti? Eu sunt din Timisoara.

  r: nu exista o limitare spatiala. Probabil insa ca va trebui sa luati masina in weekend din Bucuresti vineri si sa o returnati luni dimineata in Bucuresti.

 2. A.Faith said,

  13 august 2009 @ 1:18 pm

  din păcate, am aflat de acest concurs când eram în vacanţă şi nu am putut să mă ocup de RT-uri, însă m-am numărat printre primii care şi-au pus avatarul. mai sunt 5 zile. dacă încep acum RT-urile, oare mă mai calific pentru concurs?

  r: probabil ca da, tu fa ce scrie acolo si hai luni in memento sa povestim.

 3. A.Faith said,

  16 august 2009 @ 12:26 pm

  @Doru Panaitescu : cam nasol să faci un drum de la Craiova la Bucureşti doar pentru o cafea :))

 4. killer_nosound said,

  17 august 2009 @ 8:44 am

  Ma vad pe lista de invitati in bucale si nu pot sa ma bucur. Sunt la servici si oricum ultimul mijloc de transport inapoi spre casa e pe la 8, deci mi-e cam imposibil sa vin. Sunt exclus din tragerea la sorti? As vrea sa stiu daca mai am vreo sansa daca lipsesc, ca daca am, nu ma mai dau peste cap sa ajung diseara in memento. Deh, joburile astea, ce sa le faci … 😐

 5. Spiridon said,

  20 august 2009 @ 12:17 am

  Deci pana la urma cine e fericitul castigator al experientei cu masina ??

  r: Urmareste succesiunea de mesaje de la http://twitter.com/PIA_romania. Castigatorul este @Killer_nosound

 6. killer_nosound said,

  20 august 2009 @ 10:42 am

  Mda deci am castigat :D, foarte tare.

  r: mda, deci ai castigat, asteptam impresii dupa weekendul cu pricina. Ceilalti pot lua legatura cu @pia_romania pentru test-drive in Bucuresti sau Timisoara (cu Audi A4 Allroad sau alte masini produse de Porsche Group).

 7. killer_nosound said,

  22 august 2009 @ 2:43 pm

  Azi fiind prima zi, (defapt cam a doua pt ca ieri am fost la bucale sa iau masina, ) nu pot sa ma decid daca masina e super sau, super.. ??

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu