Coca Cola este in cautarea faptelor bune – Radar for Good

Povesteam de Craciun de isprava celor de la Coca Cola care au gasit camionul lui Mos Craciun. O bijuterie pe (multe) roti pe care am fotografiat-o si am prezentat-o atunci, cand au lansat automatul de donatii. Acum Coca Cola vine cu un nou concept gandit pentru consumatori: cum faci sa gasesti niste fapte bune aproape de tine? Simplu, intri pe net, iti descarci o aplicatie si gata fapta buna!

Iata de pilda cazul taximetristului de bine, Alex Bobeș. Numele probabil nu o sa il retineti, dar importanta este ideea:

Practic, oricine poate intra in aceasta aplicatie si poate da o mana de ajutor pentru depistarea faptelor bune.

Si pentru ca nu era suficient doar atat, m-au provocat si pe mine sa le destainui din planurile mele de fapte bune. Eu o sa cutreier primvara si vara asta prin tara cu noul meu album foto cu pasari din lunca si Delta Dunarii, sa dau exemplare gratuite copiilor pasionati de natura de la cercurile de bilogie ale scolilor si liceelor dunarene. Pentru ca avem o singure Dunare si trebuie sa o pastram, cu apa ei, cu malurile ei, cu pasarile ei frumoase si cu salbaticia pe care o admiram. Dar despre asta o sa povestesc mai mutle intr-un articol viitor, cand revin si cu detalii.

Aplicatia “Radar for Good” poate fi descarcata gratuit pe telefoane cu sistem de operare IOS (Iphone) sau Android (Samsung si restul).

Pana una alta, iata cum functioneaza aplicatia – un mic tutorial:

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. turbo said,

    4 aprilie 2014 @ 3:47 pm

    o campanie foarte buna, poate asa vom vedea mai multe fete zambitoare pe strada

  2. Stomatologie Bucuresti said,

    10 aprilie 2014 @ 10:42 am

    Intr-o societate tot mai pesimista consider aceasta campanie foarte inspirata! Este cazul sa ne concentram si pe ce putem face noi pentru cei din jur inloc sa asteptam sa ne tot salveze careva!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu