Concurs: Castiga doua invitatii la conferinta “99% Inspiratie” din 22 noiembrie 2013

Si daca tot ne-am distrat cu refrenele, sa trecem si la lucruri mai serioase. Am de gand sa merg si sa invit si doi din cititorii mei la una din cele mai interesante conferinte ale lunii noiembrie, intitulata sugestiv “99% Inspiratie”, o conferinta pe teme de reclame si publicitate. Conferinta este organizata de partenerii mei de la Accendo Training, care m-au invitat si pe mine sa vorbesc luna aceasta la o alta conferinta de-a lor, “Afaceri din pasiuni“.

Conferinta are loc in data de 22 noiembrie 2013 in Bucuresti, in Club 99 de pe Bd. Dacia nr. 99, un loc cunoscut pentru show-urile de stand-up comedy dar care de aceasta data va fi folosit pentru discutii mult mai serioase (sau poate ma insel; glumesc, desigur).

Desi de data aceasta voi fi prezent in sala in calitate de participant, nu pot sa nu va spun ce line-up interesant a pregatit Accendo. Dintre vorbitorii la aceasta conferinta enumar:

Bogdan Naumovici, Creative Director | 23 Communication ideas

Robert Tiderle, Director agentia Papaya Advertising

Alexandru Dumitrescu, Associate Creative Director | McCann Erickson

Sorin Psatta, Integrated Communication Director | BBDO Romania

Mihnea Gheorghiu, Group Creative Director | Publicis

Mihai Fetcu, Executive Creative Director | G2 Romania

Mihai Gongu, Director Creatie GMP

Bogdan Moraru, Creative director Propaganda

Detalii despre conferinta pe site-ul dedicat evenimentului, iar despre cele doua invitatii ce sa zic? Sunt pentru voi si le scot la concurs chiar acum!

Concursul se va desfasura aici pe blog si are drept premii doua invitatii la eveniment, in valoare de 99 de euro TVA inclus (cat costa biletul normal). Pentru a castiga una din cele doua invitatii trebuie sa postati aici un comentariu si sa ne scrieti care vi se pare cea mai buna reclama din ultimul timp (n.a. din 2010 incoace) cu argumentatia aferenta.

Concursul este valabil pana pe data de 6 noimebrie ora 18.00, iar castigatorii vor fi anuntati aici si prin email. Succes!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. Elena David said,

  4 noiembrie 2013 @ 11:54 am

  Mie imi plac mult reclamele de la Unicredit Tiriac Bank – Credit Express Campaign.

  Preferata mea este aici (cea cu sarcina): http://www.youtube.com/watch?v=_76TgJt1BOU

  E haioasa, iti ramane in minte replica tipului (“Parabeni, enzime, aloe vera…”), tocmai prin penibilul pe care il spune, iar mesajul e usor de inteles.

 2. Cristina said,

  6 noiembrie 2013 @ 12:35 am

  Imi este greu sa aleg o singura reclama drept “cea mai buna” din ultimii 3 ani. Sunt mai multe reclame romanesti (print sau video) care imi plac si pe care le revad cu drag fie pentru ca sunt haioase, fie pentru ca includ un mesaj optimist, fie pentru ca transmit un mesaj din care sa ne ramana si altceva in afara de numele brandului, al produsului/serviciului.

  Dupa ce am refacut clasamentul meu de cateva ori (initial, pe locul I au fost reclame la care am ras cu pofta), am decis sa aleg 2 reclame de la Cosmote (Profesoara si Fluturele):

  http://www.youtube.com/watch?v=x3AkrwGuXik si http://www.youtube.com/watch?v=sc-76rGfVBk

  Intr-o lume cu acces la atata tehnologie, intr-o perioada in care suntem asaltati de mesaje, schimbari, provocari etc, timpul trece prea repede si suntem de cele mai multe ori prea grabiti si uneori “nu gasim timp sa ascultam”, nu gasim timp sa avem rabdare cu cei din jur, sa facem mai des fapte bune sau surprize placute celor dragi (surprize care nu trebuie sa fie doar materiale sau realizate cu o ocazie anume).

  Consider ca cele 2 spoturi publicitare ar trebui revazute din cand in cand pentru a privi lucrurile si dintr-o alta perspectiva, pentru a reface clasamentul prioritatilor noastre de zi cu zi, pentru a gasi timp (sau mai mult timp) pentru noi, pentru cei din jur… chiar daca lumea din jur va ramane la fel de agitata, grabita, colorata!

 3. Elena David said,

  18 noiembrie 2013 @ 10:49 am

  Deci? 😀 Mergem la conferinta sau ba? 🙂

 4. Doru Panaitescu said,

  21 noiembrie 2013 @ 3:07 pm

  Buna Elena, buna Cristina, ati castigat amandoua cate o invitatie pentru maine. Ne vedem acolo!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu