Crocodilu’ si offroadu’ sau cum poti sa faci offroad in timpul saptamanii, in Bucuresti, intre doua intalniri

Ieri am profitat de sosirea pe calea aerului a crocodilului sef (care cred ca astazi vrea sa ne potcoveasca pe toti cu o noua surpriza, dupa relansarea Trilulilu in varianta beta). In jur de 16.00 am fost “taximetrist” pentru Sergiu Biris pret de aproximativ o ora. Dar ce ora! Cum ziceam, dupa un ceas am ajuns la Universitate, unde fiecare a plecat in treaba lui.

Partea frumoasa: pentru ca si Otopeniul si Pipera erau doua variante blocate, am ales drumul cel mai scurt, evident prin coclauri. Am facut oleaca de offroad pe langa casa lui Dragos Roua si cea a lui Bogdan Gheorghe, pe care din pacate nu am avut timp sa ii claxonam, eu avand o intalnire la 17.00 in oras. Am refacut un pic traseul de testing al masinutei aleia potrivita pentru fetele cu pretentii pe care am testat-o acum ceva vreme si am ajuns la concluzia ca nu prea e masina de teren.

Intr-un final glorios am iesit (nu fara peripetii) in strada Banu Andronache, si de acolo pe ruta Doamna Ghica – Obor – Mosilor – Universitate. Oricum Sergiu mi-a marturisit (dupa ce am ajuns la asfalt desigur) ca nu a simtit in Infiniti 35 ce a simtit in Terrano :).

Partea urata: intre Obor si Universitate am stat mai mult decat pe coclauri, desi distanta parcursa a fost de 10 ori mai scurta.

PS Am instalat un autocolant Trilulilu pe interiorul trapei, pentru ca pe exterior era prea mult noroi de Pipera. Madalin, se aude?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

 1. adiz said,

  14 mai 2008 @ 5:54 pm

  ia-ti un enduro :)) sau macar un scuter 🙂
  eu in primele 3 luni de mers prin bucuresti am facut 1000 de km si am scutit 50 de ore !! (~6 zile) de stat in trafic (drum de 20 min in loc de 2 ore). si asta doar asa drumurile uzuale … pacat de masini ca stau in garaj da’ pana la urma cu alea 50 de ori poate se gaseste altceva mai bun de facut.

 2. Doru Panaitescu said,

  14 mai 2008 @ 8:42 pm

  Eu pe motor? Dom’ne Feri! Alte variante?

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu