Cum am supravietuit in padure… cu alti doi bloggeri de asfalt – exercitiu prezentat de Selgros

Daca ar fi sa reeditam Miorita in versiunea transcontinentala, Europa, Africa si Asia s-au unit pentru ca supravietuirea ciobanasului suprem sa fie si mai controversata. Asa cum povesteam inca de ieri pe Facebook, am primit provocarea anului de la Selgros Romania: sa supravietuiesc in padure alaturi de alti doi bloggeri. Este vorba de versiunea mea asiatica dar cat se poate de autohtona in acelasi timp, alias Chinezu (il stiti de la Blogal Initiative si nu numai), respectiv de versiunea mea africana dar la fel de autohtona ca versiunea asicatica, respectiv Cabral.

Alaturi de Cabral si Chinezu ne vom “autorapi” intr-o padure de langa Bucuresti, unde vom incerca sa “supravietuim”. Si o sa fie greu sa facem asta pentru ca:

Cabral o sa se ocupe de organizare (“Duamne apără si pazăștie” – din categoria “pățăști”)
Chinezu (da, el) o sa se ocupe de mancare. Vai de mine, o sa fiu cel mai nervos si cel mai lihnit, ca stiu ca celelalte “continente” sunt extrem de rezistente la vicisitudini 🙂

Si, pentru ca lucrurile sa mearga extrem de prost, pe mine a picat magareata cu distractia si voia buna, eu fiind foarte nimerit pentru asta. Dar regulile impuse de Selgros Romania pentru aceasta campanie sunt dure si clare:

1) venim de acasa cu hainele pe noi si mainile in buzunare
2) luam de la Selgros toate cele trebuincioase unui picnic la padure (daca nu stiati, mai nou puteti sa va faceti legitimatie de acces si pentru persoana fizica)
3) incercam sa supravietuim hachitelor celorlalti doi (si inca de la
prima intalnire cu clientul s-a conturat ideea bagarii de bete in roate
in socotelile alorlalti doi tovarasi de suferinta in coclauri).

4) Facem concurs cu lucrurile cumparate de la Selgros: cine spune primul in comentarii ce produse de la Selgros vede in filmele si fotografiile noastre si mentioneaza ca si le isi doreste pentru acasa le primeste automat, fara tragere la sorti (atentie, in concurs intra si practic va bateti si cu ailalti comentatori, de pe blogurile lui Cabral, respectiv Chinezu). Un om, un obiect de picnic. Ca sa ajunga la toata lumea!

Regulamentul concursului:

– “primul venit, primul servit”, adică cine comentează primul cu numele “lucrului” respectiv, pe oricare din blogurile noastre, primeşte din partea Selgros produsul cu pricina. Ne-am sincronizat serverele aşa că suntem toţi trei pe aceeaşi
oră 😀

Eu recunosc sportiv deja ca am trisat si ca am ales coltul de padure unde vom face picnicul, astfel ca eu voi fi acasa, distinsii mei colegi cam in deplasare (coltul de padure nu va fi dat publicitatii din motive de… tantari). Aventura incepe azi de dimineata, cand mergem la Selgros sa ne luam de-ale gurii, cazarii si distractiei (am mentionat mai sus ca distinsii bloggeri parteneri vor dormi la cort? Si ca eu va trebui sa imi las hamacul si toate cele necesare unui weekend de aventura acasa si sa improvizez culcus din ce-mi cumpara Cabral? Si ca o sa mananc ce o sa cumpere Chinezu? O sa fie vai de mine, dar si vai de ei :)), ca na, daca m-au pus sef cu distractia, va trebui sa ma onorez de sarcina.

Ne puteti urmari pe Twitter cu hastagul #cumamsupravietuit si pe pagina de Facebook a lui Selgros, idem. Asa ca va invit sa pariati care din cei trei ciobanasi (europeanul, rectae eu, asiaticul, adicatelea Chinezu, respectiv africanul, Cabral in buletin) va iesi castigator din iesirea asta paduro-campeneasca.

Si nu uitati sa ghiciti (sau sa trageti cu ochiul, incepand de azi, la poze si la filmulete) si sa revendicati obiectele de camping pe care le vom achizitiona din Selgros pentru aceasta aventura! Norocul nostru este ca aici gasim cam de toate pentru camping si nu numai, asa ca… un drum rezolva tot! Aventura si concursul aferent incep… incep… incep acum!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

9 Comments »

 1. Bogdan said,

  18 iulie 2014 @ 10:48 am

  Faina aventuta.
  Distractie maxima sa aveti…si asteptam pozele.

 2. Razvan said,

  18 iulie 2014 @ 7:59 pm

  Frumos demersul Selgros.
  As vrea salteaua gonflabila… 😀

 3. Daniela Purcaru said,

  18 iulie 2014 @ 9:18 pm

  Buna..mai intru pe aici si chiar pe la ceilati colegi ai tai de camping dar nu am scris niciodata nimic.Am vazut deja o poza cu tine si un carucior :).Era acolo un capac imens..nu prea inteleg eu la ce foloseste unul atat de mare dar poate mi s-a parut.Ei bine , eu vreau radioul, ipod-ul …chestia la care ascultati voi muzica, stiri sau ceva de genul ..daca ati luat, ca acum in era tableteipersonale s-ar putea sa nu am noroc..dar poate poate 🙂

 4. Han said,

  18 iulie 2014 @ 9:47 pm

  Cool ! Statii de emisie receptie aveti ? Is bune pentru siguranta dar si pentru distractie !

 5. Bogan Patranca said,

  19 iulie 2014 @ 6:37 am

  vreau semnul “cazare”

 6. Victor said,

  19 iulie 2014 @ 12:35 pm

  Telefonul mobil dupa care scrii pe blog,sau poate e laptop…oricare ar fii e binevenit! 😀 O zi buna! 🙂

 7. Doru Panaitescu said,

  19 iulie 2014 @ 6:02 pm

  Oameni buni, regulamentul se aplica pentru obiectele cumparate din Selgros in vederea picnicului. Deci fara laptopuri, telefoane mobile si masinile noastre din dotare. Multumim pentru atentie 😀

 8. Roxana said,

  19 iulie 2014 @ 11:58 pm

  Ha, abia astept sa vad cine castiga!

 9. #CumAmSupravietuit - toate cele 3 episoade + bonus said,

  1 septembrie 2018 @ 12:23 am

  […] [1],[2], [3], [4], [5], CristianChinaBirta.ro: [6], [7], [8], [9] și DoruPanaitescu.ro [10], [11], [12], [13], [14]) și dacă descoperiți vreun obiect cumpărat de la Selgros și […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu