Curs de publicitate online cu bonus curs de Adwords cadou

Săptămâna viitoare organizez o nouă ediție a cursului de publicitate online – am pierdut sirul, asa că nu mai stiu a cata editie este și oricum e o informație utilă doar mie, cred. Ce v-ar fi mult mai util să aflați despre aceasta ediție este că ea vine la pachet cu un cadou consistent, grație colaborarii mele cu OK Institute, care ofera cursuri specializate tot in zona de digital.

Si pentru ca am decis ca nu ne concuram, ba chiar ne-am ajuta reciproc, m-am hotarat sa va dau un cadou. Prin tragere la sorti, unul din participantii care se inscrie pana maine la cursul meu de publicitate online de saptamana viitoare (22-23 mai) primeste gratuit o invitatie la un modul de Google Adwords, un training intensiv ce incepe joia acesta la Ok Institute. Cursul de Adwords este sustinut de Cristina Fulea, de care poate ati auzit daca lucrati cu 2Performant.

Pretul de lista per participant pentru cursul de publicitate online este de 395 euro+TVA (pentru ambele zile). Reduceri speciale:

– 10% pentru mai multi participanti din cadrul aceleiasi companii
– 10% pentru proprietari de magazine online/angajatii acestora
– reduceri speciale pentru bloggeri
– reduceri speciale pentru studenti
– reduceri speciale pentru persoane fizice
– reduceri speciale pentru agentii de publicitate partenere

Reducerile nu sunt cumulative.

Numarul locurilor este limitat, iar cursul va fi reluat (daca numarul de cereri o impune).

Cursul de Adwords oferit cadou (prin tragere la sorti) este in valoare de 1450 de lei, iar la mine la curs aveti o reducere de 50 de euro pentru ediția de săptămâna viitoare. Punând banii cap la cap, obtineti o reducere consistenta, de aproximativ 250 de euro, daca sunteti norocosul ales de random.org.

Detalii despre cursul meu pe site-ul dedicat, detalii despre cursul de Adwords pe www.okinstitute.ro, inscrieri pentru aceasta editie aici. Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie telefonic si pe email la doru at marketeer punct ro.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu