De 15 ani sclavul propriilor pasiuni – si un concurs de la Kruger&Matz

Era in vara anului 2000. Abia terminasem facultatea, dar recunosc sportiv, eram un cocalar. Mergeam numai la mare la Neptun si nici nu ma gandeam sa ajung la munte. Muntele mi se parea ceva inutil, sporturile montane niste bazaconii si universul meu poetic se limita in zona urbana. Seara, la o berica, il intreb pe Edi, monitorul sef de la teambuildingul unde tocmai facusem o figura frumoasa catarandu-ma singur pe o scara mobila din lemn, un exercitiu care se facea in mod normal in minim trei persoane:

– Zi , mai, Edi, cum m-am descurcat azi?
– Sincer? Pentru un baiat de Bucuresti, care lucreaza in birou, foarte bine.
– Ce vrei sa spui? Am fost super manz azi.
– Da, dar nu se compara cu ce facem noi in weekenduri cand mergem doar noi, fara clienti.
– Ei, uimeste-ma!
– Mergem in pesteri. Folosim corzi si gasim oase de urs fosil.
– Bai Edi, ori e prea buna berea, ori ai citit de prea multe ori “Ciresarii”
– Daca nu crezi, hai cu noi.

Trei beri mai tarziu, am decis ca eu nu mai vin la Bucuresti. Am lasat colegilor cheile de la masina companiei si am ramas in Retezat cu hainele de pe mine, bani de tren, un cutit si cheile de acasa.
Mi-am trimis bagajul la Bucuresti si nu regret nici azi alegerea facuta.
Am ramas o saptamana in munti, am dormit pe unde am apucat; intr-un adapost din lemn departe de Straja, unde in fiecare noapte venea o ursoaica la 5 metri de cabana cautand resturi de mancare.
Eu cu un ciobanesc stateam in adapostul de sindrila, tinand cainele de bot sa nu latre.
In saptamana aceea am prins pastravi cu mana, am mancat bureti culesi de mine si fripti pe piatra, am vazut pesteri de cativa kilometri lungime in ture lungi de cateva ore, am dormit afara si asa mai departe.

Din acel moment, pasiunea mea pentru coclauri a devenit deja o rutina, un mod de viata, ceva pentru care traiesc si respir, gandindu-ma mereu la urmatoarea destinatie, urmatoarea experienta la limita, urmatorul masiv vizitat, urmatoarea specie fotografiata..

A fost de ajuns un singur weekend pe corzi si cu alte activitati la inaltime pentru a ma indragosti de coclauri. Cinsprezece ani mai tarziu, imi e greu sa enumar sporturile si activitatile cu adrenalina care ma atrag si pe care le practic.
O pasiune se naste intr-o seara, la foc, dar poate arde o viata intreaga. Si am de gand sa implinesc asta. Imi e frica de ce sporturi o sa fac in urmatorii 15 ani, dar sunt hotarat sa zic da oricarei provocari. Ma rog, aproape oricarei provocari.
Mai fain e ca oricine poate asta. Are nevoie de un declick si de o arie de interes latenta pentru a-si descoperi pasiunea.

Exista si un brand polonez de IT&C care va poate ajuta sa aprindeti acea flacara. Ii cheama Krüger&Matz si sunt cei care vor sa faca ceva pentru pasiunea oamenilor care ma citesc.
Poti intra si tu in concursul „Traieste-ti viata, urmeaza-ti pasiunea” si poti castiga una din cele două burse de câte 15.000 lei brut pentru ca pasiunea ta sa devina realitate.

Mecanismul este simplu:

1. Intri pe site-ul http://www.pasiuneata.ro/, iti inscrii pasiunea, completezi formularul.

2. Strangi cat mai multe like-uri in perioada de votare in care te-ai inscris. (Votarea se face pe baza de Like din contul personal de Facebook)

3. Exista patru sesiuni de votare. La finalul fiecarei sesiuni de votare, pe pagina concursului vor fi afisati top 3 cei mai votati pasionati, iar juriul Krüger&Matz va alege cine ajunge in finala. Finalistul va primi cadou un smartphone Kruger&Matz Flow 2, iar cei de pe locul 2 si 3 vom primi cate o pereche de casti Kruger&Matz KM660RW.

Succes!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu