De ce am plecat cu Mitsubishi ASX prin Europa

Pentru ca senzatia mea, dupa testul de la Sozopol, respectiv Pestera (la Mitsubishi Adventure Day) a fost ca aceasta masina te poate duce pe drumuri mai grave decat ai fi tentat sa crezi uitandu-te la micul SUV compact cu un consum de masina de oras. Si dovada am gasit-o pe Youtube, intr-un videoclip care mi-a dat fiori reci pe spinare. Mitsubishi a dus cele doua modele lansate in 2011 (Outlander-ul si ASX-ul) pe Drumul Mortii, o ruta temuta din Anzi, numita Camino de la Muerte.

Cautati pe Google si veti vedea ce inseamna aceasta ruta si ce reputatie infricosatoare are. Eu va arat mai jos un videoclip facut de cei de la Mitsubishi folosind o camera de filmat 360, cu care au realizat filmari ce pot fi vazute pe site-ul lor dedicat. Care apropos este un exemplu de microsite cu o idee exceptionala si o implementare pe masura.

Astfel ca o calatorie de 3500 de kilometri prin Europa prin cele cinci capitale ale tarilor vecine si prietene mi se pare de-a dreptul o jooaca de copil (mai ales ca pe autostrada nu am apucat sa umblu la cea mai dorita comanda: selectorul de 4×4).

[nota: o sa vedeti ca pe site-ul dedicat celui mai periculos test drive – drumul pe cel mai infricosator drum din Bolivia – scrie de Mitsubishi Outlander Sport si nu de ASX. Asta pentru ca pe pietele americane ASX-ul este marketat ca Outlander Sport – dar vorbim de fix aceeasi masina, cu aceeasi caroserie, aceeasi transmisie – nu sunt sigur de motorizari, dar cred ca sunt cam tot pe acolo].

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. Senzatii tari din Bolivia « Madpenguin said,

    8 decembrie 2011 @ 1:26 pm

    […] via Doru […]

  2. Senzatii tari din Bolivia » Madpenguin said,

    12 ianuarie 2012 @ 12:57 pm

    […] Doru  Posted by admin at 1:26 pm . drum periculos, el camino, Mitsubishi […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu