Inapoi din weekend: De ce nu m-am dus la Bon Jovi

Desi am avut bilet, nu merg la orice concert numai pentru ca vine un mare artist in Romania. Ascult putine piese de la BonJovi, ii incadrez in categoria Happy metal si nu sunt fan inrait, cum e cazul cand vorbim de Aerosmith, Dire Straits sau Billy Idol. Asa ca am profitat de caldura si de aglomeratia inerenta (am inteles ca trebuia sa fii cu adevarat fan sa suporti si ghertoii veniti la figuri la concert) si am facut o mica escapada intr-un loc tare drag mie, o bucata de coasta calcaroasa la Marea Neagra unde se pot face cel putin zece activitati cu adrenalina intr-un areal de maxim un hectar. Mai jos detalii video [Vimeo].

[edit] stiu ca a fost fain concertul, nimic de zis, dar dupa ce am vazut echiparile de tiroliana de deasupra stancilor (de fapt au fost doua, una mai spectaculoasa decat alta, dar nu a apucat Vimeo sa proceseze toate videoclipurile, mai am vreo patru-cinci in coada) nu ne-a mai venit sa plecam de acolo… Il caut eu pe musiu Bon Jovi intr- alta tara daca l-oi mai prinde.

Sarind de pe stanci:

Facand escalada la liber, deasupra apei marii (deep water solo):

Aterizand de pe stanci direct in mare cu ajutorul unei tiroliene:

Multumiri lui George Stroie de la Bivuac Media pentru echipari si lui Augustin Radu pentru filmari. Mai am si altele, dar fug la o intalnire.

[daca e vreun client interesat sa faca astfel de chestii intr-un teambuilding mai mult decat neplictisitor, sa zica aici]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. Dragoș Asaftei said,

  12 iulie 2011 @ 11:41 am

  Zău că e foarte tare ce ați făcut!!!! 🙂 Trebuie să experimentez, musai! După ce am mers 1km pe tiroliana mi s-a făcut poftă și mai tare de așa ceva. 🙂

 2. Cimil Cosmin said,

  12 iulie 2011 @ 12:05 pm

  Cât de fain e! Ce n-aș da să fiu acolo vreo 2-3 zile…pardon, luni…:)

 3. Kulcsy said,

  12 iulie 2011 @ 1:54 pm

  Unde e asta?

 4. Doru Panaitescu said,

  12 iulie 2011 @ 9:38 pm

  Bulgaria, aprape de Vama Veche.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu