Cu drapelul in bernă

Intenţionam să public azi un articol din cele cu care v-am obişnuit. Despre ultimele două săptămâni petrecute de mine pe o insulă frumoasă, cu #biroulmobil încropit adhoc pentru a-mi putea desfăşura activitatea (aproape) ca acasă, cu fotografii frumoase ale unor specii interesante de faună şi floră, peisaje şi aşa mai departe. Am folosit însă în ultimele două zile telefonul luat în teste şi serviciul de roaming oferite de sponsorii mei pentru a fi la curent cu ce s-a intamplat în ţară.
Din respect pentru copiii aceia care au pierit vineri seara (nevinovaţi IMHO), azi nu voi posta nimic pe Facebook, Twitter şi alte retele de socializare. Nici pe blog nu voi scrie nimic despre ce s-a intamplat (desi am multe lucruri care ma apasa si pe care as fi vrut sa le impartasesc cu voi). Vă rog însă pe voi, cei de acasa, sa ajutati cum puteti si sa pastrati decenta si respectul cuvenite pentru o astfel de tragedie. Eu de aici pot doar sa donez (desi stiu ca nici o avere de pe lume nu poate stige surerea unui parinte care isi pierde copilul, dar sunt constient ca ajută) câţiva bănuţi pentru familia Tinei, una din fetele pe care le cunosteam personal si care au dat pentru ultima oara check-in in clubul respectiv vineri seara.

Mai mult de atât nu pot face de aici, de departe. Aş vrea să faceţi voi tot ce puteti să ajutaţi (de la donatii de sange, grefe de piele, donatii in conturile deschise deja) pentru ca o nenorocire de genul ăsta să treaca cât mai uşor şi mai ales să nu se mai repete. Chiar dacă asta va însemna să spargem de caldarâm nişte capete seci vinovate pentru ce s-a întâmplat.

Tina, ne e greu. O sa iti simtim lipsa. [Comentariile sunt inchise].

[Later edit] Respect maxim pentru Adrian Despot! Poveste reala de la un cameraman de la ProTV care a ajuns la locul incendiului:

Am ajuns in gang, unde m-a intampinat Adrian Despot, era ars, plin de negreala pe ochi, cara un tanar ars, a inceput sa urle la mine sa las camera si sa car oameni! M-am blocat si mi-au dat lacrimile.

Adi, sper sa te faci bine si sa poti canta in continuare. Esti un mare OM!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Comentariile sunt închise.