Dupa Paste sunt profesor de digital la IAB Academy

IAB Romania anunta un program educational destinat dezvoltarii cunostintelor profesionistilor din domeniul publicitatii online prin transmiterea de know-how, atat la nivel teoretic cat si aplicat: IAB Academy. Scopul programului este de a ajuta participantii sa inteleaga rolul marketingului digital in strategia de comunicare generala, utilizarea canalelor si a tehnologiilor disponibile in mediul digital pentru atingerea obiectivelor propuse si managementul intregului proces de comunicare de in spatiul digital.

Am onoarea de a ma numara printre lectorii acestui program, alaturi de nume “grele” din industria de digital advertising din Romania: Calin Rotarus, Cristian Ignat, Robert Anghel, Ionut Oprea, Alin Popescu, Vasile Hodorogea etc. Voi sustine modulul de Beyond-the-Banner, mai pe romaneste proiecte speciale, de la content marketing la comunicare digitala inedita.

Programe similare derulate de IAB se deruleaza pe mai multe piete locale, sub managementul filialelor nationale ale IAB: Belgia, Finalnda, Franta, Italia, Serbia, UK, Spania, Elvetia, Ungaria, Suedia, Danemarca, Turcia, Germania si Slovacia. In acest mod se poate apela la schimb de experienta, studii de caz comune, traineri internationali invitati etc.

Curricula este aprobata si verificata de IAB Europe. Trainerii si cursurile sunt monitorizati/te constant de catre IAB Europe. Prin aceasta certificare absolventii acestui program, fie ca opteaza pentru modulul I sau pentru oricare din cursurile modulului II, sunt asigurati de faptul ca, oriunde in Europa, unde exista o filiala IAB, cunostintele si competentele dobandite sunt recunoscute international.

In cadrul IAB Academy este disponibil un program de finantare a unui numar de locuri pentru modulul de baza sub numele de BURSA IAB Academy. Prin intermediul BURSEI IAB, dar nu numai, programul IAB Academy se adreseaza si:

– juniorilor si/sau internilor din agentii de publicitate sau din departamentele de marketing, strategie si branding ale advertiserilor (clientilor),

– juniorilor din orice tip de companie cu profil digital, absolventilor, masteranzilor sau celor aflati la inceput de cariera care isi doresc sa lucreze in marketing si comunicare online.

Inscrierile au inceput, nu uitati ca va puteti inscrie aici pentru a invata de la cei mai buni traineri de publicitate online din Romania. Detalii despre calendarul seminariilor IAB Academy si despre conditiile de inscriere sau aplicare pentru Bursa IAB puteti solicita la academy @ iab-romania.ro, contact @ iab-romania.ro, comunicare @ iab-romania.ro sau pe pagina de Facebook IAB Romania.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu