Elmi din Slatina va spune ceva?

Sper sa va spuna pe parcursul anului, pentru ca Asociatia ELMI din Slatina este ONG-ul pe care il voi consilia in cadrul proiectului Blong.eu.

Azi ne-am intalnit (toti participantii la proiectul Blong.eu) la sediul Fundatiei Soros Romania si am revazut cativa colegi din “Fundatie”. Dupa o scurta trecere in revista a ONG-urilor selectate, am decis sa accept o provocare de marketing: sa ajut la promovarea unui ONG fara bani, ca marketing cu multi bani poate sa faca oricine.

Mai multe detalii pe blo(n)gul oficial.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

7 Comments »

 1. Simona Liliana said,

  22 aprilie 2008 @ 11:26 pm

  Super initiativa!
  Voi urmari sa vad ce iese. 🙂

 2. Cristi Parvan said,

  24 aprilie 2008 @ 5:32 pm

  nu-mi spune nimic desi ma pretind slatinean (e drept ca vreo 200 de ore pe an), daca pot sa ajut cu ceva da-mi un semn pe mess.

 3. Doru Panaitescu said,

  24 aprilie 2008 @ 7:27 pm

  Slatinene, ONG-ul asta a luat fiinta acum un an. Nu cred ca ai de unde sa il stii. Daca in strategia lor includ si o leapsa pe bloguri, cu tine incep. 🙂

 4. Cristi Parvan said,

  25 aprilie 2008 @ 10:14 am

  Blog? … 🙁 Credeam ca pot sa ajut.

  PS: Sincer, eu nu as recomanda bloguri mediocre, efemere si inconsistente cum e parvan.ro .

 5. Doru Panaitescu said,

  25 aprilie 2008 @ 11:50 am

  Lol. Cristi, tocmai tu faci greseala asta? Intreptarul de ratare nu are deloc o audienta mediocra. Efemer? Internetul e permanent. Compara-l cu un anunt in Romania Libera si ai sa vezi ca nu e efemer deloc.

  Sarbatori Luminate si tie!

 6. parvan said,

  29 aprilie 2008 @ 6:59 pm

  Dorulet .. continui sa gresesc gandind in gen proxim si diferenta specifica 😀 .

  Indreptarul e un blog cu pauze de luni de zile, cu subiecte trecute si eclectice, cu audienta cat a unei sali mai mari. Blogurile sunt site-uri aflate sub timpuri, inca pline de umori pubertine si de reflexe de mirc. Blogurile romanesti …. nu-s nici ele “internetul romanesc” care nici el nu e chiar “internetul”.

  Da … info pe net e ceva mai remanenta, dar si mai permanenta ar fi fost in pagini aurii, albastre, galbene … purpurii.
  Just remember: efemerele au o viata de ordinul anilor ca larve acvatice, si de ordinul orelor ca insecte “zburatoare”.

  PS: anunturile in RL inca se mai concretizeaza in recrutari, vanzari, businessuri … si inca mai sunt unii care le citesc cu pixul in mana si cu premisa ca “sunt actuale si pe bune” 🙂 .

 7. Doru Panaitescu said,

  29 aprilie 2008 @ 7:28 pm

  Deja suntem offtopic masiv, dar…

  Punem egal intre pagini de orice fel si .. permanent? No way. Business-ul ala e ceva ce trebuie sa se reprofileze. Rapid.

  Anunturile in RL sunt plainly dead meat. Internetcorp si Neogen le-au cantat prohodul de multisor. Si e valabil si pe alte piete, unde Ebay, careerbuilder, amazon si alte astfel de servicii au omorat pur si simlu business-urile similare offline. Le-au redus pur si simplu la tacere.

  Romania Libera o sa moara. Acum inca mai are un picior iesit din groapa. Dar de-abia misca. Internetul schimba economia, comertul, retailul, marketingul, publicitatea. Practic schimba tot ce am invatat eu in facultate. Si ma bucur ca e asa.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu