Fum

Tarat de anturaj, am fost silit azi la o “bombardea” de fum. Locul cu mari lacune, carente, cum vreti sa le ziceti in instalatia de exhaustare: Arcade Cafe. Altfel, un loc dragut, dar sprijineai bicicleta pe fum aici – in special pe terasa acoperita si complet neaerisita din spate.

Unul din motivele pentru care mi-am parasit unul din ultimele locuri de munca a fost si legat de faptul ca toti colegii mei fumau. In birou. De cand am luat calea antreprenoriatului pur sange m-am cam ferit de fum. Azi insa nu mi-a reusit. Atmosfera de la meciul Stelei a fost una grea, care m-a umplut de miros neplacut. Nu mai vine o data legea aia?

De notat ca niciunul din fumatori nu lacrima si nu avea nici o problema. Si nici nu se ingrozeau vazand pozele de pe pachetele de tigari. Ieri am refuzat sa iau masa la Trattoria il Calcio Atheneu, pe simplul motiv ca nu aveau salon de nefumatori. Chelnerita nu avea nici o problema cu lipsa unui salon pentru nefumatori. Am sters-o la Bellini unde am mancat (pe terasa, unde am gasit loc) o portie delicioasa de canelloni.

Nu sunt obligat sa va suport, fratilor. Omorati-va pe voi, pe banii vostri, intre voi. Cum o fi prin birourile voastre in ultima vreme? Se mai fumeaza?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

 1. tavi said,

  18 septembrie 2008 @ 10:47 am

  virulentule! 🙂

  se ridica intru-“cumva” acoperisul acelei terase – numai ca aseara potop :).. deci situatie de “si…, si in rai” 🙂

  PS: nu te mai lua de fumatori pentru ca noi stim ce vrem sa facem cu viata noastra 🙂 ^^

 2. Alex Moise said,

  18 septembrie 2008 @ 10:50 am

  Si eu am aceasta problema cu fumul(desi il mai tolerez prin anumite locuri(puburi,nu unde mananc)).
  Dar faza cu fumatul in birou chiar n-am inteleso?!
  Sunt legi in privinta asta din cate stiu eu…

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu