Hotarari si hotarari

A trecut vacanta de Paste, dar barbatii nu au stat degeaba.
Stiti deja ca sunt agent secret in O.B.R. Bergenbier, stiti ca 5 mai este deja propusa ca Ziua Barbatului, si ar mai trebui sa stiti ca agentii secreti O.B.R. Bergenbier s-au tot adunat in acest rastimp si au adunat multe hotarari.

Ce sunt hotararile? Sunt propuneri de hotarari de legi pe care O.B.R. Bergenbier le strange pentru a face o adevarata jurisprudenta a barbatului. Din cele 3075 de hotarari existente deja in aplicatia de pe Facebook, mi-a atras atentia una care spune ca “de 6 mai, barbatii au voie sa intarzie la serviciu”.

Mi se pare o chestiune de bun simt ca dupa cheful cu bere de pe 5 mai, cand sarbatorim ziua noastra, sa ni se permita acest lucru, motiv pentru care militez ca aceasta hotarare sa fie una din hotararile de frunte ale O.B.R. Bergenbier.

Poti si tu sa propui alte hotarari; nu te speria ca sunt deja prea multe, niciodata barbatii nu au avut posibilitatea de a include pe o platforma comuna toate doleantele, nazuintele si aspiratiile lor legate de ei, bere, fotbal, femei etc. Cele mai bine ticluite hotarari pot ajunge in Cartea Galbena O.B.R. Bergenbier care va fi data publicitatii chiar de ziua noastra, pe 5 mai.

Hai si tu pe Facebook la adunarile zilnice ale organizatiei noastre!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu