Inapoi din weekend

Nera e frumoasa, chiar si cand ploua. De data asta o tura facuta 90% pe ploaie, tot mai bine decat sa faci insolatie in barca. Doar 7 barci la start, fata de cele peste 20 de barci participante in anii trecuti (probabil daca mergeam de 1 mai era omor, dar si apa mult mai mica).

Apa marisoara, suficienta incat la unele pasaje sa nu prezinte probleme, iar la altele sa nu recunoastem. Am trecut pe langa Lacul Dracului intr-o mare viteza, si daca Sosu nu ne-ar fi aratat pe aparat fotografii de la Lac, nu credeam. Pereti de stanca, o sumedenie de pasari, localnici bulbucati, o pensiune unde poti inclusiv sa zbori cu balonul (500 de euroi ora – piperat dar face), o excursie duminica pana la Eftimie Murgu de unde incepe o vale plina de mori functionale (vreo douazeci si ceva), cu un drum care duce peste munte direct in Orsova – de notat pentru la anul, ca fara troliu, GPS si singur nu m-am bagat.

Si o ultima intrebare retorica: stiti de ce ati sughitat in weekend? Pentru ca impreuna cu o fata din industrie cu care ne-am intalnit in barca am barfit toata piata de publicitate, inclusiv cea online. Say hi to Catalina folks!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu