Inapoi din weekend: Cojoaica de padure

Si cum umblam eu creanga intre Predeal si Cluj (veneam de la Cantonament 3.0, mergand spre Cluj pentru prezentarea de marti de la BCR Club Antreprenori), intre doua rafale de viscol s-a pus soarele pe padurea Bogatii. Oprit fiind sa imi trag sufletul, am tras repede si aparatul din geanta la vederea unui ticlean pe care l-am ratat.

Insa pe verisoara acestuia, cojoaica de padure, nu am ratat-o. O pasare mica, extrem de rapida, cu o traiectorie destul de previzibila de la un copac la altul, comportament care mi-a permis sa ii anticipez miscarile pentru a obtine o imagine cat de cat buna la conditiile vitrege de fotografiere de ieri.

Azi merg in Cheile Tureni, aproape de Cluj (niste chei mici, dar cica spectaculoase), sa pot avea maine nivelul de stres cat mai aproape de zero (nu o sa fie chiar zero ca-s cam departe de casa si ma trage ata, dar rezist cu greu pana marti noapte – sper). Si tot pana maine execut in program de #Cluj si un ceaun cu burrito la prtinii mei ALin si Tudor din Floresti, se stiu ei care ce si cum. Nu e cea mai traditionala reteta pentru Cluj, dar e ceva vreme de cand nu am mai incercat-o…

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu