Inapoi din weekend: Familia Maracinar si Familia Drepneaua

Nu am inspiratie azi sa va zic despre marketing online si alte acareturi, dar am un mic text care sa ilustreze ce am surprins in ultima mea calatorie pe la poalele Fagarasului – asa tot fie vreo saptamana (specii noi, atentie!). Familia Maracinar s-a apucat sa manance ziua in amiza mare. Au iesit impreuna, el si ea, la plimbare, alergand toate musculitele din zona. S-au oprit de mai multe ori din mancat ca sa se joace pe acelasi fir de iarba inalta, de faneata. Si el, si ea, pe rand, agale, de parca nimic nu ar fi avut de facut toata ziua.

Ea

Si el.

In vremea asta familia Drepnea nu mai prididea cu musculitele din jurul cetatii. Asa curatenie au facut ca nu m-a mai muscat nici macar un barzaune vreme de vreo 10 minute de mers pe jos.  

Si cand sa plec, un macaleandru (da, macaleandru, pasaroiul ala mare care loveste Peugeoturi la drumul mare, uneori cu pieptul sau roscovan) mi-a aratat respectul sau pentru un fotograf de pasari nepregatit. Mai incerc si data viitoare, pasarea nu fuge de acolo.

 
[Duminica trec iar prin zona, sa Redescopar Romania. Dar tare mi-e ca ceata de tricouri albastre (vezi aici de ce le zic asa) ma va monitoriza cu atata atentie, incat va trebui sa fac poze numai la ziduri, plante si alte frumuseti ale Romaniei care nu se sperie de culoare albastra, rectae nu fug].

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu