Inapoi din weekend: M-am apucat de snowboard

Nu credeam ca o sa ma sui vreodata pe placa. teama mea de rupt genunchii era prea mare. Ma feream instinctiv de orice sport unde a-ti rupe ligamentele patelare parea doar o chestiune de timp: role, motociclism, parapanta, schi, jogging, sporturi care solicita nepermis de mult genunchii si care m-ar putea priva pe termen lung de practicarea altor activitati in aer liber. Dar… baietii de la Burn m-au convins sa ma urc pe placa.

Iata mai jos primul meu antrenament, prima sedinta (daca nu ma vedeti, este din cauza costumului de camuflaj):

Au mai participat Cosmin Tudoran, Toma Nicolau (ze tartor), Nihasa, Gaben, Ariel, Sebastian Bargau, Alex Tunaru. Iar baietii de la Burn care ne-au ajutat sa ne invingem teama de trante in zapada sunt protagonisti de frunte in weekendul care vine. Madaras e locul lor de joaca. Respect!

PS Revin si cu poze, vreau doar sa adaug ca dupa prima sedinta faceam deja frunza si urcam pe teleschi (cu un singur picior in placa). Urmeaza o noua sesiune saptamana viitoare, dupa care voi decide daca dragostea la prima vedere se pastreaza si incep sa umblu dupa echipament. Baietii de la Madaras, sponsorizati de Burn au cea mai mare influenta in noua mea dambla. Ca nu erau destule. Le multumesc inca o data pentru rabdare!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

3 Comments »

 1. Pasiunile sunt molipsitoare -Snowboard cu echipa Burn - Despre noi si lucrurile care conteaza - said,

  19 martie 2013 @ 6:18 pm

  […] Doru Panaitescu – Înapoi din weekend – M-am apucat de snowboard […]

 2. Diferenţa dintre schiat şi snowboarding - Despre noi si lucrurile care conteaza - said,

  26 martie 2013 @ 4:03 pm

  […] s-au dat pe unde n-a mai pus om piciorul. Vă pot confirma și Cosmin Tudoran (credit foto) sau Doru Panaitescu sau Andi Moisescu cu care discutam despre asta după o zi întreagă de căzut în fund. Ne dureau […]

 3. R.R said,

  4 aprilie 2013 @ 6:09 pm

  Misto. Da de ce nu ati luat si fete? Rasistilor :)))

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu