Inapoi din weekend: Offroad pe verticala

Probabil ca stiti ca in specificatiile tehnice ale masinilor de teren unul din cei mai importanti parametri care face ca oamenii sa creada ca o masina de teren este mai potenta decat celelalte este unghiul de atac. Adica rampa maxima pe care o poate urca o masina fara modificari, numai cu anvelopele pe care le are si cu motorul din dotare. Dar sunt si masini care nu sfideaza doar legile fizicii, ci si imaginatia.

Pentru aceasta ai nevoie de o masina de teren si o piesa mai ciudata care sa fie accesoriu la acea masina 4×4, mai exact un tacanit care se aude intre volan si scaun (uneori tipand chiar):

.

Imaginile ce ilustreaza acest articol sunt evident trucate in Photoshop (numai pentru cei ce nu au fost niciodata la un eveniment 4x4forum, 4x4offroadromania sau jeepmania). Altminteri, nimeni nu ar putea gasi o explicatie logica pentru care ai vrea sa mergi cu masina pe verticala.

Si cand spun verticala e aproape de verticala:

Dupa cum vedeti, m-am chinuit sa mascaresc fotografii cu mai multe masini cu soferi cuminti care mergeau linistiti pe amp, in vreme ce eu ii infatisez urcand spre nori.

Masinile de teren sunt proverbiale pentru stabilitatea lor pe teren. Iata ca uneori insa se fac de ras, ce vedeti voi aici fiind trucaje cu aleseasi masini stabile, dar cu una, doua sau chiar toate rotile in aer.

Noroc de ai mei ca ma stiu baiat cuminte si ca eu nu fac cu masina mea ce fac nebunii astia cu masinile lor:

[fotografiile din acest articol au fost facute in 2012, intr-un mal de pamant de langa aerodromul Comana. Nici un pilot nu a fost ranit sau obligat sa faca ceva impotriva vointei sale in cursul acestei sedinte foto. In mod curios, la unii a aparut o pata maronie pe scaunul soferului. Nimeni nu a elucidat mistrul. Cercetarile continua.]

Mint. Cativa cabanosi au fost obligati sa se aseze regulamentar in forma de 4×4. Apoi au fost pusi cu forta in borcane de mustar urat mirositor si dupa indelungi chinuri au fost dusi cu forta in lagare de concentrare a sucului gastric (fotografia de mai jos a fost realizata utilizandu-se un cleste de gratar si foarte putina imaginatie: atat i-a dus capul).

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu