Inapoi din weekend

…Sau dintr-un tur culinar al Bulgariei. Bucataria bulgareasca nu mai are secrete pentru mine 🙂

E timpul sa ma apuc de regim, si asta pentru ca am mancat din rasputeri de sambata dimineata pana dumnica seara, si nici macar nu am scos aparatele de fotografiat din genti. Vremea urata si vantul puternic din Arbanasi ne-au tinut in carciumi, dar evident ca nu ne pare rau.

Duminica dupa-amiaza am icnercat sa ajungem la Karlovo prin Via Traiana (un fel de Transfagarasan de-al bulgarilor), dar nu am reusit din cauza zapezii. Poate mai la primavara.

In schimb: am vazut restaurante care nici in cele mai erotice vise nu vor aparea in Bucuresti in urmatorii cinci ani. Oare cum or fi reusit bulgarii sa isi pastreze traditiile culinare si sa aibe doar chelneri zambitori si zeci de feluri de mancare gustoase la preturi de nimic?

Noi ne mandrim cu mici si ceafa cu cartofi prajiti. Halal.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu