Interviu: Despre forța de muncă de import, fotografie de natură și altele

Știți că de obicei vă prezint aici pe blog interviuri luate de mine altor personalități, dar uneori sunt și eu ănghesuit de alții și pus la zid. Așa a făcut Gabriel Basarabescu de la Radio Romania Actualitati luna trecută, așa că vă prezint ce a ieșit în videointerviul de mai jos.

Interviul, intitulat sugestiv „Cum arata viața unui naturalist cu laptop de corporatist” este structurat în două părți.

Prima parte, de la minutul 53:30 pana la 1:11:30, prezintă o mică parte din munca mea de consultanță, de această dată un client din domeniul HR (nu e niciun secret, este vorba de OneStaff SRL), o companie care aduce forță de muncă înalt calificată și nu numai din țări asiatice precum Sri Lanka, India, Vietnam, Singapore etc.

A doua parte, de la 1:11:30 până la final, are ca subiect una din temele mele preferate de discuție, conservarea biodiversității, inclusiv prezentarea pe scurt a activității mele și a grupului Fauna României – conservare prin educație, la care vă invit să aderați dacă aveți o aplecare spre natură și în special fauna sălbatică a României (fac această precizare ca să nu credeți că vorbim acolo de căței, pisici, cai și găini domestice).

Vă doresc vizionare/audiție plăcută și vă aștept cu întrebări și opinii pe marginea ambelor subiecte de discuție.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu