Limba de lemn din pagina de “About”

Va rog sa imi spuneti cu ce credeti ca se ocupa compania care se autodescrie mai jos cu “inalta calitate”, pentru “cele mai exigente cerinte”. Primului ghicitor o lada de bere. Ignorati va rog dezacordul cras din ultima fraza, precum si “nostrii”, ca nu e relevant 🙂

“Compania noastră şi-a propus să ofere firmelor şi persoanelor fizice din România o gamă de servicii de înaltă calitate care să satisfacă cele mai exigente cerinţe. Cu o experienţă de peste 6 ani firma noastră vă pune la dispoziţie soluţii complete.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea şi nu în ultimul rând preţurile accesibile reprezintă “punctul forte” al firmei noastre, astfel încât clienţii noştrii să fie mulţumiţi de serviciile noastre.”

[later edit] Cautati va rog cu Google urmatorul citat:

“Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra,clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.”

Sa vedeti cati clienti au pus “botul” (scuzati expresia) la aceleasi texte la kilogram scrise de un analfabet cu pretentii de copy (stai ca dac aciteste nu o sa stie de la ce vine copy – probabil de la copi -nu copii, aia e articulati – care site sa “copiasca” hastemeleuri).

Eu am numarat:

www.euroconstructsecuritiy.com

proficleancj.ro

www.lemarforest.ro/

www.immogroup.ro/ si multi, multi altii 🙂

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. mihai said,

    4 august 2010 @ 12:05 pm

    Nu-mi spune ca e o agentie interactiva de succes cu 2 clienti, cinci premii si 10 conturi fake pe feisbuci si twitter 🙂 Oscilez intre MB Dragan, Avantajnet sau Republika. Shameless selfpromo all the way!

    r: Mihai, ar fi frumos sa te semnezi cand faci remarci rauvoitoare. Politica agentiilor interactive de la noi e treaba lor, nu o comentez. Oricum, in descrierea de mai sus nu e vorba de o agentie interactiva, deci nu ai ghicit (mai exact esti putin offtopic). Urmatoarea postare de acest gen va fi moderata, fara suparare.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu