Messengerul, 2007 si entropia

Imi e frica sa mai intru pe Y!Messenger. Pe bune. Pentru ca ma asteapta 20-30 de offline-uri, marea majoritate de la oameni pe care i-am cunoscut tangential, si care mai nou imi solicita consultanta pe mess. E cam si cum am vorbi unul in sufragerie, altul in bucatarie, si abuzeaza de timpul meu (nu foarte elastic zilele astea).

Site-uri care primesc oferte, oameni care primesc joburi in zona online, oameni care vor sa vanda spatii, oameni care vor campanii, firme care vor sa cumpere solutii de ad-serving sau de research online. Mie toate acestea imi suna a efervescenta, a piata care se misca, a entropie de nivel maxim. Unde mai pui ca Bogdan Gavrila imi dejoaca toate planurile mele minutios elaborate de acum trei ani :D?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

 1. Bogdan Gavrila said,

  1 octombrie 2007 @ 9:59 pm

  🙂
  Dap, messengerul e periculos eu il tin insa pentru mesaje urgente (gen cumpara-mi actiuni Rompetrol). Partea buna insa este ca poti faci un IM platit pe bani grei pentru musterii.

  In alta ordine de idei as zice ca am dejucat planurile si am intuit un nou scenariu de politica online finantat din umbra de principalele partide politice sprijinite de influente grupuri de interese. 🙂

  PS: Sunt curios cine vor interpreta rolurile noastre in viitorul film.

 2. Doru Panaitescu said,

  1 octombrie 2007 @ 10:50 pm

  Oops: partea adoua cu dejucatul suna ca o scenarita a la Neogen, Antena1 si retur 😀

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu