Noul Ford Kuga – in teste spre Brasov si retur

Cand eram in Balcaniada anul trecut, nu ma hotaram: sa conduc noul Ford Focus Ecoboost sau Ford Ranger, camioneta nazdravana si adaptata pentru Europa din gama Ford? Iar visele mele netrebnice faceau un mix intre ele. Iata ca Ford a venit in intampinarea nalucirilor mele onirice cu un compromis: noua generatie Ford Kuga, cu motoare pe masura viselor mele.

resizeDSC09631_1600x1067

Asa ca azi mi-am facut bagajul dis de dimineata pentru a porni intr-un test (pana la Brasov si inapoi) cu noul Kuga. Pentru ca e o gasc amai mare de oameni care vor incerca masina, Ford Romania ne pune la dispozitie mai multe SUV-uri, astfel ca voi avea posibilitatea sa vad doua motorizari in acest test, Trend 1.6 l EcoBoost care dezvolta 150 CP, respectiv Titanium 2.0 l TDCi, 163 CP.

Ce gasim interesant la acest model este un sistem hands-free prezent nu numai in masina, ci si la exterior. Cu alte cuvinte simulezi un sut la portbagaj si clanc! – hayonul se deschide singurel. Dupa cum se poate vedea mai jos.

Dar gata, ajunge cu vorbaraia. Am sters-o spre showroom, ne auzim putin mai tarziu de pe drum. Sper sa avem ocazia sa il scoatem si din asfalt sa vedem ce-i poate pielea.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. vali said,

    21 martie 2013 @ 8:16 am

    http://www.youtube.com/watch?v=D04eTrus6d4

    de acum un an 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu