Noul Hyundai ix35

Hyundai mi-a oferit un test drive in curand cu noul model ix35. M-am uitat pe site si am vazut ca au motorizari diesel interesante (2.0 de 138 si respectiv 181 de cai, ceea ce inseamna putere mare si taxe mici (impozite, asigurare obligatorie etc), iar ca aspect mi-au placut liniile fluide ale capotei, farurile si calandrul redesenat.

Am mai aflat ca e fabricat in Europa si are un ecran de 3,5 inci incorporat in oglinda retrovizoare (un lucru extrem de util la SUV-uri). Astept sa il iau in test si vad ce poate si pe asfalt si pe macadam”.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

3 Comments »

 1. A.Faith said,

  26 aprilie 2010 @ 5:08 pm

  nu m-am interesat foarte mult cu privire la acest model, însă mă declar foarte încântat de ce văd pe site. cred că e primul site flash-based din .ro care-mi place, care nu-mi omoară browserul/procesorul și care mă face să-l butonez puțin mai mult decât pe restul.

 2. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Ce fac in acest weekend (Hyundai, triatlon, musaca) said,

  24 iunie 2010 @ 3:44 pm

  […] am incercat o plescavita cu caimac (umpluta), hai sa schimbam putin meridianul – merg cu un Hyundai ix35 pana la Vama Veche pentru a participa la un triatlon stafeta, organizat de cei de la Fara Asfalt. […]

 3. Constantin said,

  24 iunie 2010 @ 10:06 pm

  Arata brici masina!

  E drept ca nu prea ma pricep la masini…

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu