Noutati despre cursurile de publicitate online Marketeer.net

M-am luat cu febra capitalelor vecinilor nostri si uitam ce era mai important de anuntat pentru luna decembrie (pe langa mos Nicolae, mos Craciun si reducerile de sarabatori). Luna viitoare (decembrie 2011) organizez doua editii ale cursului deschis de publicitate online, care  (apropos) a sarit de 40 de editii si peste 1000 de absolventi.

Cele doua editii sunt doua editii specializate (e momentul sa intram mai adanc in problematici specifice anumitor industrii care au nevoie de instruire in domeniu), acum si cu un pret special:

– editia din 6-7 decembrie este dedicata specialistilor care detin sau lucreaza pentru magazine online. Pentru acestia, pretul este redus de la 395 de euro plus TVA la 299 euro plus TVA pentru cele doua zile de curs.

– editia din 14-15 decembrie este dedicata managerilor de produs sau de marketing din sectorul FMCG. Pentru acestia, pretul este acelasi: 299 euro plus TVA (redus de la pretul de lista mentionat mai sus).

Detalii despre cele doua editii pe blogul dedicat. Si inca o veste buna, in special pentru cei care nu sunt din Bucuresti:

Incepand cu luna decembrie ofer o solutie de cazare atractiva pentru participantii la curs care vin din provincie. Pentru acestia, cazarea la Hotel Tranzzit este doar 29 Euro (hotelul este nou, cu dotari noi si se afla la doar doi kilometri de sala de curs: 5 minute cu taxiul sau 20-25 de minute pe jos). La cerere factura de curs poate ingloba pretul cazarii (pentru o decontare facila la firma).

Pentru luna ianuarie 2012, anunt tot o editie specializata: cursul de publicitate online va fi dedicat specialistilor din sectorul financiar-bancar. Data cursului inca nu am anuntat-o, o voi anunta dupa sarbatori (ca nu stiu inca ce program de cursuri intensive am si nu vreau sa modific data). Inscrieri pentru cursurile din decembrie aici.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. Dan Brasoveanu said,

  30 noiembrie 2011 @ 2:54 pm

  Training-ul de display avansat, mai e in program pe undeva? Nu de alta, dar as fi interesat sa particip. 🙂

  Mersi

 2. Doru Panaitescu said,

  30 noiembrie 2011 @ 6:02 pm

  Salut Dan, trainingul de avansati il fac mai rar, numai pentru cei ce au absolvit deja cursul intensiv. Te anunt din timp cand organizez.

 3. Mami said,

  1 decembrie 2011 @ 1:29 pm

  Eu am ceva cunostinte acumulate din studiul individual, din ce am citit prin carti bloguri de specialitate si experienta personala, mi-ar fi si mie util un astfel de curs?

 4. Doru Panaitescu said,

  2 decembrie 2011 @ 9:38 am

  Va recomand sa cititi testimonialele de pe site (http://www.marketeer.ro/testimoniale/).

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu