Nu sunt singurul caruia ii place mamaliga

Mai tineti minte pledoaria mea pentru mamaliga, da? Cumulate intr-un post destul de lung, multele feluri de mamaliga vazute de mine prin peregrinarile prin tara nu sunt nici pe departe paleta completa pe care o puteti savura. Iata ca si colegul Adi Hadean face de dimineata cate trei mamaligi intr-una singura, lucru ce-mi aminteste ca a trecut multa vreme de la ultimul #laceaun.

Pana strangem noi iar gasca vesela la Yellowish, aruncati un ochi si la retetele de mamaliga ale lui Adi. Pentru ca Adi nu numai ca mananca orice fel de mamaliga, dar si face mai multe feluri. Mie mi-a placut cum arata cea cu oul deasupra (click pe imagine pentru cele trei retele si restul de fotografii):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
[foto: Adi Hadean]

Si ca tot vorbim de mancare, va anunt ca am in lucru un document deosebit de util pentru gurmanzi: harta ciorbelor alese in Romania. Cu cuvinte, cu detalii, cum ar zice Augustin Radu. De la ciorba de bibilica la cea de gasca in sfecla rosie sau la supa de visine, toate merita sa le dati… o lingura. (in curand)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. Adi Hadean said,

  31 octombrie 2011 @ 8:34 am

  mulțumesc:)

 2. newdada said,

  2 noiembrie 2011 @ 5:53 pm

  nu esti!

 3. Daniel said,

  12 noiembrie 2011 @ 1:54 am

  foarte tare ;))

 4. Mămăligă cu magiun - Adi Hădean said,

  22 ianuarie 2012 @ 12:25 pm

  […] amic de pe net pomenea ieri mămăliga cu magiun. Un alt amic, mare prieten al mâncării și maestru-n mămăligă (puteți să râdeți, să faci mămăligă […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu