Paralela45 si Wildescapes organizeaza “Campionatul de teambuilding”

Ca imi place Paralela45 nu e nici un mister, mai ales de cand ne-au oferit variante de cazare misto in Redescopera Romania. Ca Paralela45 are un departament specializat pentru evenimente de tip teambuilding, nici asta nu e secret. Ce nu stiti voi este ca Paralela45 a incheiat un protocol cu Wildescapes (agentia de evenimente outdoor pe care o coordonez impreuna cu Mircea Panaitescu, congruentul meu) ca sa organizam impreuna:

 

Campionatul de teambuilding“. Ce aveti de facut? Nimic mai simplu: sa va alegeti cativa colegi de munca, si impreuna cu ei si seful vostru direct sa va inscrieti in Campionat. Se lasa cu premii atat pentru voi, cat si cu un concediu pentru seful vostru (sa-l mai trimiteti o data in concediu sa scapati de hazul lui). Campionatul de teambuilding va avea loc weekendul viitor, asa ca pana luni, 4 octombrie 2011 musai trebuie sa va inscrieti!

Eu si Mircea am pregatit un program special, la care vor lua parte si cativa bloggeri, care se vor infiltra in echipele finaliste. Grabiti-va sa va inscrieti, nu sunt multe echipe inscrise deja, asadar aveti sanse REALE sa luati parte la o zi de aventura adevarata!

Detalii despre campanie pe site-ul dedicat Campionatul de Teambuilding. Bonus: o imagine de la ultimul teambuilding organizat de Wildescapes:

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu