Pensiuni prietenoase cu natura: azi, Campo Euro Club

Povesteam săptămâna trecută pe Facebook că turismul românesc nu înseamnă doar mici, bere, servicii proaste și aglomerație. Pentru iubitorii de natură, e important nu doar să beneficieze de servicii bune, ci și de implicare a personalului de la unitatea de cazare în ceea ce privește activitățile recreative pentru care pleci de acasă să te speli pe creieraș. De aceea, mi-a propus să scot în evidență acele unități e cazare care gândesc dincolo de serviciile de cazare și masă, implicându-se în programul de vacanță al celui cazat.


Azi, pașii ne poartă în Delta Dunării, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Campingul CampoEuroClub are însă nevoie de puțină ieșire la rampă, asta nu doar pentru că e unul din puținele campinguri unde puteți campa in mod legal pe teritoriul ARBDD (atenție la amenzi, celor ce preferă să campeze offgrid), dar e și locul unde se practică un turism corect, etic față de păsările deltei. Când spun asta, mă refer la catamaranul cu motor mic și viteză redusă de deplasare cu care puteți face plimbări, în totală opoziție cu stilul smulo-aruncat al altor întreprinzători din deltă care intră cu bărcile de viteză în coloniile de pelicani, deranjându-i de la hrănire (unul din cazurile de acest fel, intens mediatizat anul trecut, s-a lăsat cu dosare penale).

Revenind la camping, aici veti avea niste surprize: pe toate bungalowurile din camping sunt pictate (recent, anul acesta a fost renovata intreaga unitate de cazare) cu păsările Deltei, iar în căsuțe veți găsi fotografii frumos înrămate din arhiva mea personală înfățișănd speciile emblematice ale Deltei.


[fotografie cu pelicani aterizând pe lacul Băclănești, unul din locurile unde puteți ajunge ușor cu catamaranul de la Campo Euro Club]

Campingul are si un restaurant unde puteti manca feluri traditionale din peste proaspat (borș ca în deltă, storceag, saramură etc), dar și șnițele și alte minuturi pentru cei ce nu mănâncă pește, iar barul este bine garnisit, acolo putându-se comanda cocktailuri, frappe-uri etc.

Mai mult, membrii grupului Fauna României – Conservare prin Educație pot beneficia de reducere de 10% la toate serviciile de cazare (cort, rulota sau bungalow) dacă menționează la recepție codul promoțional „faunaromaniei10”. Reducerea este eligibilă pentru membrii activi ai grupului și este posibilă grație amabilității Anei Gherna, care este membru al grupului de faună amintit mai sus – dacă nu sunteți membru, puteți să dați join chiar acum, pentru a beneficia și de alte reduceri, facilități și oportunități. Aștept impresiile voastre de acolo, unde sper să ajung și eu cât de curând!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Instapress said,

    4 septembrie 2023 @ 8:46 am

    Felicitari pentru modul minunat in care ai descrie unitatea de cazare CampoEuroClub din Delta Dunarii! Prezentarea atractiilor acestei unitati este cat se poate de minunat si, cu siguranta, citez motiv de vizita pentru cineva care doreste sa se bucure de natura si de cea mai frumoasa experienta turistica. Mult succes in alegerile de vacanta pe care le vei face si sper sa auzim impresiile tale despre aceasta destinatie de vacanta!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu