Prieteneasca 4×4

Foarte multi care nu au legatura cu domeniul cred ca daca ai masina de teren, musai o faci praf pe coclauri. Procentul de oameni care cumpara o masina de teren si nu o folosesc niciodata in afara asfaltului e mare, dar nu e usor sa ai o masina de teren si sa nu te dai cu ea.

Personal inca nu pot sa spun ca sunt decis sa investesc tot in masina de coclauri si sa razbesc cu ea indiferent de situatie, dar ma mananca rau. Si pentru cei care nu stiu ce e aia o prieteneasca, aveti un mix fabulos link mai jos, via 4x4mania.ro. Se pot auzi chiar uralele oamenilro care vad masina dupa masina depasind diversele trebusoare mai dichisite de pe traseu, iar rapa finala chiar era de filmat. Enjoy!

Era sa uit: linkul de pe 4x4mania.ro, felicitari participantilor la prieteneasca..

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. andreic said,

  15 ianuarie 2008 @ 9:48 am

  Vezi ca urmatoarea iesire mare e pe 22-24 februarie pe la sibiu. cu degustari de vin, berbecuti..tot ce trebuie…si fati masina sa te punem pe http://www.outextrem.com la echipa:)

 2. andreic said,

  15 ianuarie 2008 @ 4:20 pm

  Urmatoarea prieteneasca mare e pe 22-24 februarie pe la Sibiu. Cu degustari de zaraza, vinuri, berbecuti…si ceva offroad….se accepta si masini nepreparate ca Nissan Teranno:)

 3. andreic said,

  15 ianuarie 2008 @ 4:21 pm

  Sau poti sa vii copilot:)

 4. Doru Panaitescu said,

  15 ianuarie 2008 @ 9:04 pm

  Humm, s-ar putea sa avem o tura speo importanta in wee ala. Sa vedem. Pilot, copilot, important e sa vin. Vorbim.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu