Bursa HR: Publisher online cauta traffic manager cu experienta in DFP si programmatic

Dragii mei, nu v-am mai inoportunat de multa vreme cu un anunt din industria de advertising online, asa ca revin cu un post mai tehnic. Dac anu stiti ce inseamna DFP sau programmatic mai bine nu cititi mai departe, va pierdeti energie pretioasa. Asadar…un publisher online serios din piata de advertising online caută un traffic manager la fel de serios. Mai jos anuntul.

Traffic Manager (Adops Specialist) [COD AOMDSB]

Citez din dorinta angajatorului:

Vrem un ad operations specialist/expert cu experienta in DFP (doubleclick for publishers) si cunostinte de programmatic (implementare tag-uri, optimizare yield) dornic sa invete mai multe pe domeniul asta.”
Cerinte: Experienta anterioara relevanta intr-o pozitie similara.

Stiți ce aveți de făcut la doru at marketeer punct ro, precizand in subiectul emailului [BursaHR][Cod …..][experienta de x ani in domeniul y]. CV-urile trimise fara sintaxa [Bursa HR][…][…] de mai sus din subiect, fara precizarea postului sau cele care vizeaza toate posturile de mai sus nu vor fi luate in considerare. Bafta la interviu!

Asa cum am promis clientilor mei, imi rezerv dreptul de a face o minima triere a CV-urilor primite. Multumesc anticipat pentru intelegere si pentru respectarea timpului meu dedicat procesarii acestor aplicatii!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu