Rapirea din birou continua cu BMW

Tineti minte rapirea din birou, editia din Delta, da? Ei bine, asa cum ziceam si in titlu, rapirile continua! Mai exact, este vorba de noua campanie pentru BMW X1, care va avea loc in Bucuresti, si care iti va permite sa testezi noul model bavarez chiar de la usa ta. Tu vei putea comanda pe Internet ca unul din cele doua automobile BMW care se vor plimba prin Bucuresti in perioada 6-7 decembrie sa vina la tine pentru un testdrive, noutatea fiind chiar metoda inedita prin care vei putea cere ca noul BMW X1 sa iti vina literalmente la usa.

Pentru asta trebuie sa intri pe Facebook sa te inscrii (detalii pe pagina oficiala BMW Romania). Mai mult, vin si eu la final de campanie cu un premiu inedit. Daca BMW tot te-a scos din birou pentru un testdrive, eu te scot doua zile din oras pentru acelasi lucru. Sa te descretesc si sa iti arat partea frumoasa si salbatica a Romaniei, alaturi de un BMW X1 pe care il vei putea conduce pe soselele patriei si departe de civilizatie.

Mai exact: in luna ianuarie vei fi rapit din birou (intr-o zi de miercuri dimineata, dupa ce-ti vei fi baut cafeaua) si dus cu BMW X1 pana in Podisul Mehedinti. Vei merge pe noroaie si zapezi, vei vizita o pestera cu perle de caverna si vei invata tehnici de supravietuire in salbaticia spatiului mioritic (de la cum vei gasi fructe de padure sub stratul de zapada pana la a aprinde focul fara chibrit).

Noul model BMW X1 iti va sta la dispozitie pana vineri seara, cand vei fi adus inapoi de rapitor (adica de mine) teafar in Bucuresti (acasa sau la birou, dupa cum doresti).

Ce mai stai? Intra pe Facebook, inscrie-te la testdrive la usa ta si pregateste-te pentru cea mai tare aventura cu noul model BMW X1!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu