RCA-Ieftin.ro scoate la bataie cinci Dustere de 1 Decembrie

Ca tot e sezonul asigurarilor in decembrie, va semnalizez iar un concurs interesant pe Facebook: rca-ieftin.ro scoate la concurs cinci Dustere, pentru ca implineste cinci ani de zile de cand se afla pe piata asigurarilor. Cu aceasta ocazia, site-ul lanseaza campania promotionala  “Impusca un Duster”.

 

Citez din comunicatul de presa:

“La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica cu cetatenie romana si domiciliul stabil in Romania, avand BI/CI valid emis de autoritatile din Romania, care are varsta minima de 18 ani si care este proprietarul unui autoturism pentru care exista incheiata o polita RCA valabila. Campania se desfasoara online, prin intermediul paginii facebook.com/RCAieftin.ro, in cadrul aplicatiei campaniei “Impusca un Duster”. Pentru a intra in concurs, participantul trebuie sa indeplineasca o serie de conditii precum:

– sa intre pe pagina www.rca-ieftin.ro/impuscaunDuster sau pe pagina de facebook a organizatorului www.facebook.com/RCAieftin.ro si completeaza obligatoriu chestionarul afisat in cadrul aplicatiei campaniei “Impusca un Duster” cu datele de contact solicitate (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail valida) si data cand expira asigurarea RCA in vigoare;

– concurentii primesc pe adresa de e-mail completata in chestionar un cod unic de concurs alocat de Organizator si apasa butonul “confirmare participare” din cadrul e-mail-ul primit; prin exprimarea optiunii de a confirma participarea la campanie, astfel primeste dreptul de a participa la tragerea la sorti din data de 01 decembrie 2011.

Participantii inscrisi la concurs in urma parcurgerii celor 2 etape de mai sus, primesc in baza codului unic de concurs alocat un cupon de reducere de 10 lei, respectiv 20 lei ce poate fi folosit la incheierea unei polite de asigurare RCA cu valabilitate 6 luni, respectiv 12 luni. Reducerea este acordata sub forma de tichete cadou.

In functie de numarul de participanti se pot oferi drept premii 5 autoturisme Dacia Duster 4X4. La fiecare 200.000 de noi participanti, intra in tragerea la sorti cate un nou autoturism Dacia Duster. Castigatorii premiilor vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti in ziua de 01 decembrie 2011.

Concursul este semnalizat printr-un videoclip interesant si pe TraficTube

via RazvanBB

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Alex Popa said,

    10 martie 2012 @ 11:08 am

    Salut, uite aici am gasit un concurs corect care a aparut de curand si e super ok si cu un regulament simplu: [anunt moderat pentru self=promo] Plus ca premiile sunt un tv lcd de 81cm, un Sistem Home Theatre si un GPS + harta romaniei

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu