Redescopera Romania – Banat cu retur prin Sibiu si Fagaras

Saptamana viitoare este ultima expeditie pe anul asta din cadrul proiectului Redescopera Romania. Este o editie mai scurta, dar cu un traseu generos, mai ales pentru astia cu chef de apasat pe declansatorul de aparat foto, ca mine. Desi e ultima anul asta si probabil ultima, eu trag nadejde ca si la anul acest proiect va avea o replica (oficiala sau doar in capul nostru, al celor implicati in proiect, pentru care aceste ture inseamna mai mult decat niste simple plimbari prin tara).

Asadar, cine merge in ultima excursie pe 2011? Aceiasi veterani pe post de soferi, plus o serie de bloggeri si bloggerite, unii noi, altii cu recidiva in componentele anterioare ale turelor de Redescopera:

Bobby Voicu – facebook – twitter – blog, Augustin Radu – facebook – twitter – blog, Adi Mihaltianu – facebook – twitter – blog, Razvan Baciu – facebook – twitter – blog, Ivo Bobal – facebook – twitter, Ionut Bunescu (facebook – twitter – blog), Sorin Grumazescu (facebook – twitter – blog), Cosmin Bogdan Matache, Andrei Dobra – facebook – twitter – blog), (facebook – twitter – blog, Bogdan Besliu – facebook – twitter – blog, Anne Marie Chelariu – facebook – twitter – blog, iYli – facebook – twitter – blog, Madalina Uceanu – facebook – twitter – blog, Anca Duma – facebook – twitter – blog, Ana Bulgar – facebook – twitter – blog, Ana-Maria Andreies, Anca Bundaru – facebook – twitter – blog, Roxana Bursuc – facebook – twitter – blog si cu voia dumneavoastra si eu la coada listei (facebook – twitter – blog). Pentru cetatenii de mai sus si nu numai pentru ei, pentru toti invitatii din weekend, am niste surprize pentru voi impreuna cu Toma si Augustin, detalii la fata locului.

Abia astept sa revad Timisoara, Aradul, Sibiul, cetatea Fagarasului, creasta Masivului Fagaras care se vede demential dinspre nord spre sud, Valtorile din Fagaras care alimenteaza cu miscare doar prin forta apei o minifabrica de tesut covoare, drumul de offroad dintre Fagaras si Agnita unde am fotografiat capra care aduce cu Michael Jackson si cate si mai cate.

Capra care aduce cu Michaehehel:

Bonus, trei fotografii cu cetatea Fagarasului pe vremea cand inca nu trecusem pe Sony (fotografii realizate cu Minolta 5D):

Vedere spre unul din turnurile principale:

Detaliu feronerie:

Vedere de sub una din firide:

Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, DaciaRomtelecom,Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. thaopets said,

  22 octombrie 2011 @ 8:52 am

  distractie placuta doru! de la anul daca suntm invitati participam si eu si sotia.ce simpatica e capra din prima poza:))

 2. bogdan said,

  23 octombrie 2011 @ 8:38 pm

  ia-l mah si pe arhi cu tine =)))

 3. Bogdan Grigore said,

  25 octombrie 2011 @ 2:02 pm

  Salutare Doru
  Cum se ajunge in proiectul asta ? ca m-ar tenta si pe mine sa vin intr-una din editiile viitoare

 4. Doru Panaitescu said,

  25 octombrie 2011 @ 4:13 pm

  Salut Bogdan, asta e ultima editie. Daca se mai face si la anul, continua sa citesti aici si tinem legatura. un alt pont bun: citeste acest articol: https://www.dorupanaitescu.ro/cum-ajungi-sa-redescoperi-romania.html

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu