Redescopera Romania: Mandrul, Bucurosul, Norocosul si Fericitul

Drumul de intoarcere spre casa din tura de Dobrogea/Macin/Delta a ultimelor patru Dustere a urmat un traseu spectaculos: asflat intre Tulcea si Luncavita, offroad intre Luncavita si Greci, asfalt intre Greci si Turcoaia, offroad intre Turcoaia si Braila (prin Insula Mare a Brailei, digul de nord).

Un traseu frumos, cu dealuri, padure, treceri prin vaduri aproape secate, doua treceri cu bacul, diguri si foarte mult praf.

Sunt Mandru ca sunt nascut in Braila. Sunt Bucuros ca am facut baie in Dunare toata copilaria mea. Sunt Norocos ca am participat inca de anul trecut la Redescopera Romania 2011. Sunt Fericit ca Ana Bulgar m-a ales sofer permanent pentru editiile din 2011. Sunt iarasi Mandru ca am ajuns in Delta si Macin, doua din locurile mele de suflet. Sunt Bucuros ca am facut eu traseul de intoarcere pentru patru din cele sase Dustere care au vazut Macinul. Sunt Norocos ca am fost unul din cei patru soferi care se vad in videoclipul realizat de RazvanBB si Augustin Radu prin Insula Mare a Brailei. Si sunt Fericit sa vi-l arat si voua.

Adica eu sunt toti cei patru din titlu.

Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. icsulescu said,

    22 august 2011 @ 8:50 am

    Si eu sunt mandru ca exista romani care mai fac asa ceva, bucuros ca impartasiti cu noi si norocos ca am dat click pe niste link-uri care imi pot aduce un plus, candva, si am tot revenit si fericit as fi daca as merge cu voi.

  2. ana said,

    22 august 2011 @ 5:46 pm

    Cu mult drag Doru si iti multumesc pentru tot entuziasmul, profesionalismul si tot ce ai tu mai bun!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu