Restante foto: Azi, episodul pilot

Stiu ca sunt in permanenta in urma cu publicarea unor fotografii care merita. Si asta o stiu si mai bine cunoscutii care ies cu mine in diverse ture de colaureala si apoi nu mai aud nimic de pozele mele cu saptamanile, lunile si chiar cu anii. De aceea m-am hotarat sa fac o noua sectiune pe blog: restante foto. Voi publica cu o frecventa nedeterminata si neasumata fotografii peste care mai dau intamplator, cand frunzaresc harddiskul cu fotografii.

Azi, o prima restanta-pilot:

O fotografie care este “HDR ready”. Evident, nu folosesc HDR, ci lumina data de soare. Cine face fotografie stie la ce ma refer. O frumoasa imagine de langa Chiliile, judetul Buzau (“drumul carutelor” cum il alinta baietii de la offroad). Ce nu stiu carutele care merg la fan este ca nu numai ele urca acolo, mai sunt si cateva masini de teren care ajung sus pentru o fotografie frumoasa.

Acest loc frumos e un loc de belvedere aflat pe drumul spre Focul Viu de la Lopatari, Pesterile in sare si canionul in sare de la Meledic sau Muzeul Chihlimbarului, obiective dragi mie din judetul Buzau despre care voi povesti cu imagini intr-un articol viitor. Acum inapoi la munca, porcilor!

[later edit] Primesc aici in comentarii sugestii de teme: fotografii pe care stiti ca le-am facut, dar nu am apucat sa le dau publicitatii, din varii motive. Sugestiile voastre vor avea prioritate in acest serial. Va astept sugestiile cat de repede!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu