Romania e mai tare decat Slovenia? Bineinteles ca e, cu ajutorul vostru!

De cate ori vorbesc cu un strain, ma flateaza cand aud “romancele sunt frumoase”. Dupa 11 tari vazute vara asta, pot spune ca din acest punct de vedere doar Serbia ar putea sa ne dea de furca in regiune (mergeti in Belgrad sau in Novi Sad si o sa va convingeti). Dar asta e realitatea, romancelele sunt printre cele mai frumoase reprezentante ale sexului frumos, dovada fiind puzderia de fotografii cu fete frumoase din Romania, fie ca sunt actrite, topmodele sau hostese la evenimente auto si nu numai.

[sursa foto: profilul personal Facebook]

Maria Bata este o romanca frumoasa. Este actrita si are trasaturi frumoase. Anul acesta a intrat intr-o competitie acerba pentru a castiga un statut aparte: sa fie imaginea Martini la nivel mondial. Ganditi-va la imaginile Martini din trecut: Charlize Theron, Nicollette Sheridan sau Monica Bellucci. Mai au acestea nevoie de vreo prezentare? Competitia este foarte stransa: dupa o preselectie la care s-au prezentat mai mult de 2500 de frumuseti din intreaga lume, 25 au ramas intre finaliste. Din care prima, cea mai votata pe Facebook va fi aleasa ca imagine pentru Martini pentru urmatorii ani.

Pe mine unul m-ar gadila tare ca aleasa sa fie o romanca. Romania nu inseamna doar tigani, manglitori si sarlatani. Inseamna si cercetatori, oameni de stiinta, sahisti, matematicieni, oameni de afaceri de succes, sportivi cu merite deosebite si fete frumoase care sa ne faca cinste peste hotare. Eu am votat cu Maria pentru ca sincer, nu cred ca aratarea asta e mai frumoasa decat ea si cu siguranta nu merita locul 1.

[sursa foto: profilul personal Facebook]

[ma rog, ati putea spune ca si ea e frumoasa, dar eu personal votez cu Maria noastra. La o distanta de doar 1000 de voturi, putem gasi noi acei o mie de patrioti care vor ca o romanca sa ne reprezinte ani buni in publicitatea mondiala? (ganditi-va cata campanie de publicitate isi face Martini la nivel global in fiecare an!)]

Va provoc asadar sa publicati la voi pe Facebook, sa puneti pe blog, sa distribuiti mai departe povestea Mariei. Iar voi insiva sa fiti o particica din acest studiu de caz: sa ne strangem o mie de oameni in mai putin de 24 de ore sa o detronam pe fata aia cu zambet fals din Slovenia si sa o inscaunam pe Maria noastra pe tronul Martini.

Pentru asta, dau leapsa mai departe la Piticu, NWRadu, Arhi, Costin, Cabral si Cosmin Tudoran. Ma bazez pe voi, cei ce cititi aici si pe ei si cititorii lor deopotriva sa dam mai departe de veste despre Maria noastra, pardon Bellucca noastra.

Cat despre votat, o puteti vota aici.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. Marius said,

  6 octombrie 2012 @ 9:57 am

  she speaks an English of lake.

 2. Maria Bata, o romanca in cursa pentru Marea Finala Martini Royale Casting! | refresh.ro said,

  6 octombrie 2012 @ 3:17 pm

  […] Zic sa facem un minim de efort (via Doru). […]

 3. cabral said,

  9 octombrie 2012 @ 3:00 pm

  Bre, dar o fi greu sa dai un telefon cand sunt urgente din astea?!

 4. Doru Panaitescu said,

  9 octombrie 2012 @ 3:25 pm

  nu ma certa, nu am vrut sa te deranjesc cu chestii de-astea plictisitoare 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu