Romtelecom sustine implicarea in viitorul societatii prin platforma www.teimplici.ro

Dupa cum bine stiti, una din preocuparile mele de suflet este natura si in special observatiile si fotografiile legate de biodiversitate. Atat in Romania, cat si in locurile in care ajung, cu treaba serioasa sau doar in plimbare. Din pacate implicarea oamenilor in acest domeniu este scazuta inca in Romania. In acest context, ma bucura sa aflu de proiecte precum Teimplici.ro.

Teimplici.ro

Romtelecom si Cosmote Romania fac un pas in acest sens: infiinteaza o platforma-referendum in care publicul larg este invitat sa sustina proiecte din sase zone de interes comunitar:

– educație
– sănătate
– protecție socială
– mediu (cea care ma intereseaza cel mai mult pe mine)
– dezvoltare
– inovație pentru societate

Partenerii Romtelecom și Cosmote Romania în acest proiect sunt momentan:

Asociația Telefonul Copilului (precupată de proțectie socială)
Smartatletic (preocupată de sănătate prin sport)
Asociația Amazonia (preocupată de sănătate)
Asociația Mai Mult Verde (preocupată de mediu)
ViitorPlus – Asociația pentru Dezvoltare Durabilă (preocupată de dezvoltare durabilă)
Fundația Leaders (preocupată de inovație pentru societate)
Asociația P.A.V.E.L. (preocupata de sănătate)

Lista rămâne deschisă, orice organizație putându-se alătura comunității teimplici.ro prin susținerea temelor relevante pentru activitatea lor.

In prima faza, platforma online, dezvoltata de agentia Bakers, va permite consumatorilor sa voteze care din directiile citate mai sus sa fie prioritare, dupa care oricine va putea sustine direcțiile de implicare propuse, adăugând comentarii sau arii noi de interes și promovându-le deschis în comunitate.

Comunitatea astfel creată va continua să se dezvolte și după afișarea rezultatelor “referendum-ului”. Pe baza opțiunilor exprimate de public, platforma www.teimplici.ro va intra într-o nouă fază: strângerea de proiecte care să poată fi ulterior dezvoltate și susținute de mediul privat. Comunitatea www.teimplici.ro va juca un rol important în selectarea celor mai relevante și presante proiecte și în promovarea acestora în vederea finanțării.

Hai ca Romania nu e o tare asa rea: vad ca se poate si cu lucruri bune pe la noi!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu